bezár
 

zene

2023. 02. 02.
Otthoni szerenáddal készül Valentin-napra a Liszt Ferenc Kamarazenekar
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Otthoni szerenáddal készül Valentin-napra a Liszt Ferenc Kamarazenekar A Liszt Ferenc Kamarazenekar tagjai Valentin-napon házhoz viszik a klasszikus zenei élményt egy szerencsés budapesti lakosnak, akinek saját otthonában adnak 15 perces szerenádot.

A zenekar csütörtöki közleménye szerint megalakulásának 60. évfordulója alkalmából az év folyamán több meglepetéssel is készül a közönség számára. Elsőként egy szerencsés pályázónak lehetővé teszi, hogy meglepje párját egy saját otthoni Valentin-napi koncerttel.

Jelentkezni február 9-én éjfélig lehet a Liszt Ferenc Kamarazenekar honlapjáról és Facebook-oldaláról elérhető jelentkezési lap kitöltésével. A zenekar közleményében felhívják a figyelmet arra, hogy csak budapesti címmel lehet pályázni, és a szerenád helyszínének fűtött helyiségnek kell lennie, valamint alkalmasnak kell lennie egy 4 fős zenekar befogadására.

A szerencsés nyertest, akinek otthonában február 14-én este 7 órától ad szerenádot a zenekar, február 10-én sorsolják ki.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Beszélgetés Elsa Vallé-val
Beszélgetés Diószegi Benjámin zongoristával
Megjelent a Csaknekedkislány új albuma
Interjú Váradi Helgával kapcsolatépítésről, tanulmányokról, művészeti ágak összekapcsolásáról

Más művészeti ágakról

Kiki Kogelnik: Now is the Time – retrospektív kiállítás a Bank Austria Kunstforumban
73. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
irodalom

Bemutatták a „fényem nő: magam termelem” – Biopoétika a 20-21. századi magyar lírában, valamint A lírai hang túloldalai – József Attila-olvasatok című köteteket
A FÉLonline búcsúestje a Három Hollóban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés