bezár
 

zene

2023. 03. 11.
Roger Waters Magyarországon – lehet, hogy utoljára!
Rogers Waters-koncert, 2023. 04. 23., MVM Dome,
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Roger Waters Magyarországon – lehet, hogy utoljára! Ahogy ő maga fogalmaz, „első búcsúturnéjára“ indul tavasszal az idén nyolcvanéves angol rocklegenda, és ennek részeként 2023. április 23-án lép fel az MVM Dome-ban. Miközben több mint negyven éve lépett ki a Pink Floyd-ból, neve összeforrt a zenekaréval, és a koncert gerincét is a klasszikus dalok adják: lesz Wish You Were Here, Shine On You Crazy Diamond és persze a The Wall emblematikus pillanatai is elhangoznak majd.

A kötelezőkön túl ugyanakkor izgalmas és bátor kísérletbe is fog Waters: a show-t várhatóan a Comfortably Numb újraírt és -hangszerelt verziójával nyitja majd, valamint eljátssza legújabb szerzeményét, a The Bar-t is.

Arra pedig bizton lehet számítani, hogy a koncert vizuálisan is rendkívüli élmény lesz a középen elhelyezkedő hatalmas színpaddal, a vetítésekkel és a fényeffektekkel. Ahogy arra is, hogy Waters hangot és képet ad majd markáns politikai véleményének, ami miatt több koncertjét is lemondták, legutóbb éppen Frankfurtban.

Ha pedig nem akarsz lemaradni erről a különleges koncertről, és csak most kapcsolsz, a jó hír az, hogy vannak még jegyek!

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Vajda Gergely válaszol
Megjelent a Csaknekedkislány új albuma
A Psycho Mutants Motherland lemezéről
Iamyank lemezbemutató koncertje a pécsi Szabadkikötőben

Más művészeti ágakról

A Költővel nem járnék antológia bemutatója a Három Hollóban
73. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
art&design

Rabóczky Judit Rita kiállítása a B32-ben
art&design

Interjú Rainer Péterrel, a Gadányi Jenő Alapítvány elnökével


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés