bezár
 

film

2023. 05. 14.
Kelet-Európa nem marad Pókember nélkül
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Sony Pictures Television és a Warner Bros. Discovery több évre meghosszabbítják az egyezséget, melynek keretében a Sony Pictures friss bemutatói, továbbá mozifilm- és tévésorozat-katalógusának kiemelkedő címei először az HBO-n és az HBO Maxon lesznek elérhetők Közép-Kelet-Európában.

A közelmúlt olyan sikerfilmjeitől kezdve, mint az I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston története, illetve a Tom Hanks főszereplésével készült Az ember, akit Ottónak hívnak, egészen a legújabb filmekig, ez a megállapodás az SPE legnagyobb címeit és franchise-ait nyújtja az HBO és az HBO Max előfizetőinek. Az SPE hamarosan várható bemutatói közt megtalálhatók a Pókember – A pókverzumon át, a Gran Turismo, A védelmező 3, a Szellemirtók-franchise következő filmje, illetve a Sony Pókember-univerzumának további filmjei.

A megállapodás keretében az HBO és az HBO Max felhasználói hozzáférhetnek az SPE katalógusának legnépszerűbb filmjeihez is, köztük a Pókember-, a Jumanji-, a Men In Black- és a Hotel Transylvania-franchise filmjeihez.

Az együttműködés kiterjed az Accused című tévésorozatra is, amely az Egyesült Államokban rekordokat döntött, amikor bemutatták, és a csatorna legnézettebb tartalma lett az elmúlt három évben, továbbá a Bűntelen című brit, BAFTA-jelölt drámasorozatra és olyan 2023-as bemutatókra, mint a Twisted Metal és a Lucky Hank.

A filmekre és tévésorozatokra vonatkozó megállapodás teljes Közép-Kelet-Európát felöleli, így ezek az SPE címek eljutnak majd Lengyelországba, Csehországba, Szlovákiába, Magyarországra, Romániába, Bulgáriába, Moldovába, Szlovéniába, Horvátországba, Szerbiába, Montenegróba, Bosznia-Hercegovinába, Észak-Macedóniába és Koszovóba is.

Forrás: Warner Bros Discovery Hungary

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés