bezár
 

színház

2023. 07. 11.
Balatonlellén, Zamárdiban és Budapesten is megrendezik a cirkuszok éjszakáját
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Balatonlellén, Zamárdiban és Budapesten is megrendezik a cirkuszok éjszakáját Hétvégén Balatonlellén gálaműsorral a Magyar Nemzeti Cirkusz, Zamárdiban világrekor kísérlettel és kardnyelővel a Richter Flórián Cirkusz, Budapesten pedig a Fővárosi Nagycirkusz a sztyeppék világának megidézésével készül a cirkuszok éjszakájára.

Balatonlellén a idei gálaműsor kibővített előadásával várja a közönséget az idei cirkuszok éjszakájára a Magyar Nemzeti Cirkusz július 14-én és 15-én. A kétnapos esemény zenés cirkuszi parádéval indul a lellei Cirkusz térről pénteken délelőtt, majd a 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi és zenekari kísérettel vonulnak az artisták, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkuszi műsorukból - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szkéné színház

A cirkuszok éjszakájára Szenzáció fehérben című kibővített műsorral készülnek, amelyben az artistaművészek talpig fehérben lépnek porondra, és a nézőket is arra bíztatják, hogy fehér ruhában érkezzenek. Az esti előadások előtt porondlátogatást és felvezető programokat tartanak, az extra kibővített műsort követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni. Ezen az estén visszatér a porondra a szolnoki előadáson balesetet szenvedett brazil motoros, Alice is.

Zamárdiban szombaton világrekord kísérlettel és kardnyelővel várja a közönséget a Richter Flórián Cirkusz. A család legfiatalabb tagja, a 17 éves Richter Angelina egy világrekord felállítására készül a Magyar Posta elnevezésű lovasakrobata műsorszámával, de látható lesz többek közt a Duo Triberti, a világ egyik leggyorsabb görkorcsolyás művészpárja Olaszországból, Lucky Hell kardnyelő, aki először lép fel Magyarországon, valamint Pintér Tibor és a Nemzeti Lovas színház társulata is.

A Fővárosi Nagycirkusz A sztyeppe illata című előadásával készül a cirkuszok éjszakájára szombaton; a műsorban türkmén, üzbég, mongol, magyar és ukrán artistaművészek elevenítik fel kulturális gyökereiket a cirkuszművészet segítségével.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá

Más művészeti ágakról

Petőfi Sándor válogatott művei törökül
Kritika Kállay Eszter Vérehulló fecskefű című kötetéről
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés