bezár
 

gyerek

2008. 06. 04.
Kutyával a táborban
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kutyával a táborban Gyermek és kutya együtt táborozhat a nyáron - az egyik kutyaterápiával-, oktatással- és neveléssel foglalkozó szervezet azt szeretné, hogy a résztvevők megismerkedhessenek a kutyák nevelésével, tanításával és elsajátítsák az ebtartással kapcsolatos legkorszerűbb ismereteket.
 Ez egy más lehetőség a szabadidő eltöltésére, mint ami évközben adódik, hiszen a gazdik egy héten át egész nap együtt lehetnek kedvencükkel, így elég intenzív kapcsolat jön létre ember és állat között. 

A táborban a résztvevők ismeretterjesztő előadásokat hallgathatnak. Megtudhatják például, hogyan kommunikálnak a kutyák, miért vannak félős ebek, továbbá melyik kutya agresszív és miért. A gyakorlati feladatok, játékok között szerepel vetélkedő, akadályverseny, közös kutyasétáltatás. 

A táborba 12 éves kortól lehet jelentkezni, saját kutyával. Az ebnek hat hónapos kornál idősebbnek kell lennie, amúgy bármilyen fajtájú kutya részt vehet nemtől és mérettől függetlenül. További információ a http://www.4tappancs.hu/ című honalpon található.

Kutyával a táborbanTavaly volt olyan kutya, amelyik nem tudott pacsit adni, a tábor végére megtanulta. Egy másik "hebehurgya" kis pulit sikerült rávenni arra, hogy egy mozgó járművön nyugton üljön - mondta a távirati irodának Stefan Siman, állatterapeuta, kutyatréner.

nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


Más művészeti ágakról

Dev Patel: A Majomember
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés