bezár
 

gyerek

2018. 02. 07.
A PIM gyermekprogramokkal köszönti a tavaszt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A PIM gyermekprogramokkal köszönti a tavaszt Az első idei PagonyFeszt most is változatos, izgalmas programokkal vár minden érdeklődőt március 3-án, szombaton.

Az esemény a Petőfi Irodalmi Múzeum dísztermében 10 órától kezdődik. Elsőként énekes-játékos ráhangoló Hazay Ancsa és Hazay Timi Ringató-foglalkozásvezetőkkel. Majd 10:30-tól interaktív zenés mesejáték az óvodásoknak a Cipelő cicák-sorozat alapján. A Budapesti Bábszínház elhozza az Axel Scheffler könyvei alapján készült Pipp és Polli című bábjátékot 11 órától. Ezután 11:45-től Babaróka ajándéka és Pitypang születésnapja elnevezésű program következik, amelynek folyamán Mórocz Adrienn, a Budapest Bábszínház művésze olvas fel és vetít Kiss Judit Ágnes és Pásztohy Panka legújabb mesekönyveiből. 12:30-tól a zenekedvelőknek is kedveznek, ugyanis Boszorkányos felolvasószínház lesz, amelyben Enyedi Éva és Bánki Gergő játékosan bemutatják Harcos Bálint: A boszorkánycica című mesekönyvét Gyulai Csaba zenéjével. Az állatbarát gyerkőcök sem maradnak program nélkül, hiszen mesével és állatbemutatóval bemutatkozik Axel Scheffler: Mókuspapa, gyere haza! című mesekönyve Glavanovics Tamás közreműködésével, sok állattal és érdekességekkel 13 órától. Végül 13:30-tól Bolygóközi mese és színház címen bemutatkozik Mészöly Ágnes: Slutty az űrből című új könyve a Vörösmarty Mihály Gimnázium kilencedikeseinek előadásában.

Ezen kívül lesznek még szuper kézműves foglalkozások, diafilmvetítések a Diafilmgyártó jóvoltából, sínek és vonatok minden mennyiségben a BRIO-val, bemutatkoznak a legújabb Pagony társasok, a Budapest Bábszínház meglepetései és kedvezményes könyvvásár.

Jegyeket a helyszínen és a jegymester.hu rendszerén keresztül lehet vásárolni.

További információk az esemény facebook-oldalán.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés