bezár
 

gyerek

2020. 03. 03.
Mini Textúra és bábkiállítás a Nemzeti Galériában
Képzőművészet, irodalom és színház egyben, gyerekeknek
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mini Textúra és bábkiállítás a Nemzeti Galériában Idén márciusban harmadszorra tér vissza a Magyar Nemzeti Galériába a Mini Textúra programsorozat, ahol képzőművészet, irodalom és színház egyszerre találkozik.

Magyar Nemzeti Galéria, a Budapest Bábszínház és a Pagony könyvkiadó együttműködésében létrejött Mini Textúra során az irodalom, a bábjáték és a színházi formanyelv segít a gyerekeknek közelebb kerülni a képzőművészeti alkotásokhoz, megkönnyíti befogadásukat és értelmezésüket. A szerzők: Bán Zsófia, Gévai Csilla, Kiss Judit Ágnes, Molnár T. Eszter és Nényei Pál.

2020-ban a Budapest Bábszínház 70. évadának alkalmából a programsorozattal egy időben kerül megrendezésre az Egymásra hangolva című pop-up bábkiállítás. 

Március 8-ától nyolc előadás várja a 7–12 éves gyerekeket. Az előadás teljes hossza kb. 80 perc, az azt követő szabadon választható programrész a pop-up bábkiállítás megtekintésével együtt kb. 40–60 percig tart.

A programsorozatról további információt ide kattintva olvashat.

Fotó: Magyar Nemzeti Galéria

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Februárban mutatja be új előadását az Art-ravaló
gyerek

Az MTA Művészettörténeti Tudományos Bizottságának tiltakozása

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés