bezár
 

gyerek

2020. 03. 07.
Április 16-ig várják a műveket a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Április 16-ig várják a műveket a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatra Április 16-ig várják a 7 és 16 év közötti diákok műveit a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatra magyarországi és határon túli településekről.

A pályázók három korcsoportban - 7-9, 10-13 és 14-16 évesek - jelentkezhetnek egy nyomtatásban még meg nem jelent, maximum 15 ezer karakteres írással. Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát választhatnak a pályázók.

A pályázatokat kizárólag e-mailben, a janikovszky@fszek.hu címre várják április 16-án éjfélig, kézzel írt műveket nem fogadnak el. A pályamunkákat Word-dokumentumként vagy PDF-fájlként kérik az elektronikus levélhez csatolni, a fájl elnevezése tartalmazza a pályázó nevét és a pályamű címét. A pályázat részeként az e-mail szövegében minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, e-mail címét, az iskolája nevét, címét és e-mail címét, az e-mail tárgyában a "Meseíró pályázat" szerepeljen.

Az eredményhirdetés május 22-én lesz a FSZEK Központi Könyvtárában, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívják meg.

A XVI. Janikovszky Éva Meseíró Pályázatot a FFSZEK és a Móra Kiadó hirdeti meg Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával.

Kép forrása: Móra Kiadó

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés