bezár
 

gyerek

2020. 12. 10.
HUBBY: Legyen sok gyerekkönyv a fa alatt!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A HUBBY - Magyar Gyerekkönyv Fórum karácsonyi kampányával gyerekkönyvek vásárlására buzdít.

Hogy miért jó választás a gyerekkönyv? A HUBBY oldalán a válasz:

"Ha gyerek- és ifjúsági könyvek sorakoznak a fa alatt, azzal az ünnep meghittségét hosszú időre az otthonodba költözteted. A könyvvel közös olvasásokat, összebújós meséléseket, vagy épp csendes, belefelejtkezős élményeket ajándékozol. Az élményekből pedig fontos és izgalmas beszélgetések születhetnek. Hogy mi mind: a nagyi és a papa, a szülők és a gyerekek, na meg a majdnem felnőttek is, közös nyelvet beszéljünk, és megértsük egymást — ehhez járul hozzá egy jó könyv! A közös téma, a fontos kérdések lehetővé teszik, hogy ha különféleképpen, mégis együtt gondolkodjunk."

Az olvasás élményén túl pedig a könyvet létrehozó alkotókat és kiadókat is támogatják, akik gyerekkönyvet vesznek ajándékba.

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető a felhívás, és alatta a kiadók szerint (melyek mind a Hubby tagjai) összegyűjtve rengeteg karácsonyi könyv között lehet válogatni.

HUBBY kampány

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Csáki László: Kék Pelikan
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
színház

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés