bezár
 

gyerek

2021. 11. 01.
Mese címmel szakmai folyóirat születik
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mese címmel szakmai folyóirat születik Boldizsár Ildikó mesekutató, meseterapeuta, író és szerkesztő október 30-án, hivatalos szerzői oldalán jelentette be a Mese című új szakmai folyóirat megalapítását, melynek első lapszáma várhatóan március 10-én jelenik meg. A platform másik alapítója Luzsi Margó, mesemondó és meseterapeuta, a Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtárának nyugalmazott osztályvezetője.

A Metamorphoses Meseterápiás Módszer megálmodója hírül adta továbbá, hogy a lapalapítás saját anyagi forrásukból valósul meg, és a rendelkezésre álló összeg az első négy szám nyomtatására lesz elegendő. A folyóirat nyitott a mese mindegyik irányzatára, valamint minden olyan szakember számára, aki relevánsnak tartja a témát.

A misszióként aposztrofált kezdeményezés „elsődleges célja, hogy tájékozódási alap legyen azoknak, akik mindent tudni szeretnének a mesékről, valamint a meséket munkájuk alapjának tekintő műhelyekről és szervezetekről” – áll a közlemény folytatásában.

A kezdetekben negyedévente fog megjelenni a folyóirat. A munkafolyamatról, a különböző rovatokról, illetve a később kialakításra kerülő online felületekről, Boldizsár Ildikó hivatalos közösségi oldalain lehet majd tájékoztatást kapni.

A képek forrása: www.facebook.com/ildizsar

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Somfai Annával
Interjú Gévai Csilla író-illusztrátorral

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés