bezár
 

gyerek

2022. 12. 08.
Lehet-e meghitt a karácsonyunk?
Családi Meetup
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
December 17-én, délután kerül sor a Tipikus karácsony egy atipikus világban című Családi Meetup programra.

Az esemény célja, hogy egy kis pihenést, kellemes és egyben minőségi időtöltést kínáljon a családoknak, ahol a szülők egy kellemes helyszínen picit fellélegeznek, kikapcsolódhatnak és különböző nevelési praktikákat kaphatnak a szakemberektől, a gyermekükkel pedig eközben gyógypedagógusok foglalkoznak, fejlesztő meseolvasás keretén belül.

A Családi Meetup ötletgazdája a D012 csapata, akik irodalmi szövegekkel, gyermekek által írt történetek könyvvé formálásával, olvasás-, írás- és szókincsfejlesztéssel foglalkoznak önismereti játékok által. A csapat célja, hogy az egyéni és csoportos fejlesztéseken túl félévente olyan ajándékot adjanak a társadalomnak, amit költségmentes keretek között valósítanak meg, így a rendezvénysorozat ingyenes az érdeklődők számára.

Az esemény első részében dr. Gyarmathy Éva klinikai- és neveléslélektani szakpszichológussal dr. Vass Dorottea, a D012 módszer alapítója beszélget majd többek között arról, hogyan függhet össze a változó világ és színes iskoláskor a még hagyományokban lubickoló karácsonnyal. Ez idő alatt pedig Schwarcz Anna és Ambrus Anett a D012 szakmai munkatársai mesefoglalkozást tartanak a három évnél idősebb gyerekeknek.

Az esemény második részében a gyerekeknek a szervezők forró kakaóval és a Móra Kiadó jóvoltából felajánlott olvasósarokkal, játékos olvasással készülnek, a felnőtteknek pedig a Borfalu különleges és ritka borok kóstolásával kedveskedik.

Az esemény december 17-én 15.00-17.00 óra között lesz a Kaptár coworking közösségi térben.

További részletek: https://fb.me/e/5ONsEwSmH
Regisztráció: https://forms.gle/Av5tyVWoGQ5DSedd8

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


Más művészeti ágakról

Emberpróbáló filmnézés a cannes-i filmfesztiválon
Mi köze mindehhez Nádas Péternek?
Haydn out, Muse in – múzsadilemmák
Kovács Dominik és Kovács Viktor Lesz majd minden című regényéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés