bezár
 

gyerek

2023. 08. 08.
Gyerekeké a pécsi Szamárfül Fesztivál
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Gyerekeké a pécsi Szamárfül Fesztivál Mintegy ötven programmal, koncertekkel, bábszínházi előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal várja a családokat a pécsi Szamárfül Fesztivál augusztus 25. és 27. között - közölte a szervező Zsolnay Örökségkezelő Nkft. az MTI-vel.

Az ország egyik legnagyobb gyerekfesztiválján fellép többek között az Alma zenekar, a Rutkai Bori Banda és Bíró Eszter gyerekzenekara, a Zsolnay Kulturális Negyed immár 11. alkalommal változik óriási játszóházzá - írták közleményükben, amely szerint lesz robotikai foglalkozás, vívás, kézműves műhelyek, Mosolyország játszóház, állatbemutatók és kisállat-simogató, buborékbűvölő workshop, zenebölcsi, családi jóga és rajzverseny.

prae.hu

A Mesekertben, amely egy interaktív játékelemeket tartalmazó mobil játszóudvar, a kertészkedésé és a meséké lesz a főszerep. Kiemelték az Artistkids kreatív foglalkozásokat, amelyeket a 3-12 éves korosztály számára rendeznek majd meg.

A fesztiválon közönségtalálkozót tart Harcos Bálint író és Agócs Írisz illusztrátor, az Alma együttes, a Rutkai Bori Banda és Bíró Eszter mellett koncertet ad a Kiskalász, a Röppentő, a Makám zenekar, a Lajtorja, valamint Lovászi Edina és zenekara.

Az Aranyszamár Bábszínház Szamárlétra Projekt - szabadtéri vásári kunszt című előadása egy szabadtéri interaktív játék lesz, ügyességi, koncentrációs feladatokkal, komédiással, hintaszamarakkal. A közönség láthatja Julia Donaldson A legcsinosabb óriásának színpadi változatát, bemutatják az Ágacska, a Kacor király, a Csoda és Kósza, a Királyfik és királylányok, valamint a Világjáró Marionettek című meséket, lesz csecsemőszínházi előadás, és a programban szerepel Figura Ede Figura Cirkusza is - írták.

Az örökségkezelő szerint tavaly közel tízezren vettek részt a fesztiválon. Az idei rendezvény részletes programja a www.szamarfulfesztival.hu oldalon olvasható.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Platon Karataev: Napkötöző
Sírtunk Cannes-ban az Un Certain Regard izlandi nyitófilmjén
Bartók György szerzői estje a Fugában


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés