bezár
 

film

2011. 05. 05.
Az LG Blu-ray lejátszói és 3D tévéi a Szemlén
42. Magyar Filmszemle 2011. május 5-8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az LG Blu-ray lejátszói és 3D tévéi a Szemlén A 42. Magyar Filmszemle technikai lebonyolításában az LG is részt vesz. Az együttműködés keretében a Corvin Moziban az LG Blu-ray lejátszóiról vetítik a filmeket, a látogatók pedig megismerkedhetnek az LG új CINEMA 3D™ TV-ivel is. A legújabb 3D technológiát alkalmazó készülékekkel az Urániában is találkozhatnak az érdeklődők.
Az LG Blu-ray lejátszóinak minőségéről nagyszerűen árulkodik, hogy professzionális környezetben, Magyarország legnagyobb múltú, legnívósabb filmes szemléjén is kitűnően megállják a helyüket. A Filmszemle lebonyolításában 10 kontrollmonitor és 9 Blu-ray lejátszó vesz részt, utóbbiakról vetítik majd az ilyen formátumban leadott alkotásokat.

A 42. Magyar Filmszemle négy helyszínen, a Puskin és Corvin Moziban, a Gödör Klubban és az Uránia filmszínházban zajlik május 5-8. között. A Corvin Moziban többféle terméket, „villódzásmentes” CINEMA 3D™ TV-ket és monitorokat, valamint a 3D Blu-ray lejátszókat próbálhatnak ki a Szemlére látogatók. Emellett az Urániában is kipróbálhatjuk az élénkebb képet és nagyobb látószöget adó 3D TV-ket, az eddigieknél könnyebb és kényelmesebb szemüvegen keresztül, és a 2D-ből 3D konvertálást is megnézhetjük.

http://magyarfilmszemle.hu/
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Badits Ákos: Űrpiknik
Interjú Menyhei Szabolcs visual effects artisttal a sikerhez vezető eltökéltségről, tanulni vágyásról és tudatos karrierépítésről
Nagy Viktor Oszkár: Becsúszó szerelem
Viktor Kosakovskiy: Gunda

Más művészeti ágakról

Interjú Madaras Gergellyel a siker feltételeiről, a karmesteri hivatásról és célokról
irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
színház

A színházi nevelés felelőssége A színházi nevelés felelőssége
Ahogy teccik a Gyulai Shakespeare Fesztiválon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés