bezár
 

film

2011. 05. 05.
Az LG Blu-ray lejátszói és 3D tévéi a Szemlén
42. Magyar Filmszemle 2011. május 5-8.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A 42. Magyar Filmszemle technikai lebonyolításában az LG is részt vesz. Az együttműködés keretében a Corvin Moziban az LG Blu-ray lejátszóiról vetítik a filmeket, a látogatók pedig megismerkedhetnek az LG új CINEMA 3D™ TV-ivel is. A legújabb 3D technológiát alkalmazó készülékekkel az Urániában is találkozhatnak az érdeklődők.
Az LG Blu-ray lejátszóinak minőségéről nagyszerűen árulkodik, hogy professzionális környezetben, Magyarország legnagyobb múltú, legnívósabb filmes szemléjén is kitűnően megállják a helyüket. A Filmszemle lebonyolításában 10 kontrollmonitor és 9 Blu-ray lejátszó vesz részt, utóbbiakról vetítik majd az ilyen formátumban leadott alkotásokat.

A 42. Magyar Filmszemle négy helyszínen, a Puskin és Corvin Moziban, a Gödör Klubban és az Uránia filmszínházban zajlik május 5-8. között. A Corvin Moziban többféle terméket, „villódzásmentes” CINEMA 3D™ TV-ket és monitorokat, valamint a 3D Blu-ray lejátszókat próbálhatnak ki a Szemlére látogatók. Emellett az Urániában is kipróbálhatjuk az élénkebb képet és nagyobb látószöget adó 3D TV-ket, az eddigieknél könnyebb és kényelmesebb szemüvegen keresztül, és a 2D-ből 3D konvertálást is megnézhetjük.

http://magyarfilmszemle.hu/
nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Csáki László: Kék Pelikan
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés