bezár
 

gyerek

2012. 04. 06.
Véget ért a Pálcika-rajzpályázat!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Véget ért a Pálcika-rajzpályázat! Rengetegen elolvasták Pálcika űrutazásának történetét, és lerajzolták Darvasi László legújabb mesehősét. Köszönjük a nagyszerű alkotásokat, hamarosan megtudhatjuk, melyik rajzokat választotta ki a zsűri.
Darvasi László új gyerekkönyvének bemutatója és a Pálcika rajzpályázat eredményhirdetése

Időpont:
2012. április 11-én 17 órától

Helyszín:
Marczibányi téri Művelődési Központ
(Budapest II. Marczibányi tér 5/A.)

Rengetegen elolvasták Pálcika űrutazásának történetét, és lerajzolták Darvasi László legújabb mesehősét. Köszönjük mindenkinek, aki a munkáját beküldte, és vidámabbá tette az életünket.


A rajzok zsűrizése

A beérkezett rajzokból kiállítást rendezünk, melyet április 11. és 13. között nézhetnek meg az érdeklődők a Marczibányi téri Művelődési Központban.
Ha valaki mégsem tud velünk tartani ezen az estén, a prae.hu gyerekrovatában vagy a Magvető honlapján megtekintheti majd a díjnyertes pályaműveket és a pályázók névsorát.

A beérkező képeket elbírálják és a díjakat átadják:

Darvasi László, aki Pálcikát megálmodta, Koncz Timea, aki lerajzolta, Turi Tímea, aki szerkesztőként ráncba szedte és Boczán Bea, aki kritikusként rögtön megszerette.

Ha ügyes voltál, Te lehetsz az egyik, aki április 11-én a Magvető gyerekkönyveiből álló nyereménycsomagok egyikét hazaviszi! Az eredményhirdetés előtt könyvbemutató beszélgetés és meseolvasás vár minden érdeklődő gyerekre, s persze a velük érkező felnőttekre.

Lesz málnaszörp és süti is!

Reméljük, készen állsz! Újabb kalandra fel!


nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Hevesi Judit --


További írások a rovatból

Interjú Zalka Csenge Virág mesemondóval
gyerek

KAFF: Ismét az animációé a főszerep
Jön a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál
gyerek

Az írók élnek Az írók élnek
Kortárs irodalmi beszélgetések a Fazekasban

Más művészeti ágakról

Kőteleky Aywee munkáját a világ legjobbjai között tartják számon
színház

A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük A jó, az aktuális, a kortárs színházat keressük
Háttérbeszélgetés Kulcsár Edit fesztiválszerzővel a MITEM létrejöttéről, létjogosultságáról, egyedi, sikert generáló ismertetőjegyeiről, motivációról, célokról
Lábjegyzetek a kortárs autódesignhoz


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés