bezár
 

építészet

2012. 04. 11.
Bencés minimál? (videó)
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bencés minimál? (videó) A Könyvtári Esték keretében március 27-én Fehérváry Jákó OSB, Gunther Zsolt építész és Hartmann Gergely építészhallgató a Pannonhalmi Bazilika felújításáról beszélgetett a Sapientia könyvtárában.
A beszélgetésről készült videot megnézheti itt a képre kattintva.
<object width="420" height="251" data="http://www.6b.hu/flowplayer/flowplayer-3.1.1.swf" type="application/x-shockwave-flash"><param name="movie" value="http://www.6b.hu/flowplayer/flowplayer-3.1.1.swf" /><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="flashvars" value='config={"clip":{"url":"/video/sapest2.flv","autoPlay":false,"autoBuffering":false,"scaling":"fit"},"plugins":{"controls":{"autoHide":true}},"canvas":{"backgroundColor":"#FFFFFF"},"playlist":[{"url":"http://www.6b.hu/video/sapest2.flv","autoPlay":false,"autoBuffering":false,"scaling":"fit"}]}' /></object>

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Árvai András --


További írások a rovatból

építészet

Pécs rejtett metafizikája Pécs rejtett metafizikája
Bojár Iván András – Darabos György: Nagy Pécs Könyv. Ivon Kiadó, 2017. 444 oldal, 22000 Ft.

Más művészeti ágakról

Gautier Capuçon és Yuja Wang a Zeneakadémián
irodalom

Boldogulós békeidők Boldogulós békeidők
Gion Nándor: Rózsaméz, Magvető, 2019
(Utóhang egy kerekasztal-beszélgetéshez)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés