bezár
 

zene

2017. 05. 27.
Matinékoncertek és előadások is szerepelnek a Fesztiválakadémia programjában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hangversenyek mellett matinékoncertek, előadások és kerekasztal-beszélgetések is várják a közönséget június 10. és 16. között a Fesztiválakadémia Budapest elnevezésű rendezvényen.

Kokas Katalin és Kelemen Barnabás kamarazenei fesztiválja a Liszt Ferenc Zeneakadémián, a Pesti Vigadóban, a Régi Zeneakadémián, a Széchenyi Fürdőben és a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában várja a közönséget - közölték a szervezők az MTI-vel.

Klasszikus kedvencek 2018.

A hangversenyek, mesterkurzusok, pedagógiai továbbképzések és matinékoncertek mellett előadások, kerekasztal-beszélgetések és nemzetközi hegedűverseny is szerepel a programok között.

A jubileumi év tiszteletére a fesztivál programját áthatja Kodály Zoltán öröksége, művei felcsendülnek a koncerteken, a mesterkurzusokon és a versenyen is.

Az idei rendezvény nagykoncertjein fellép mások mellett Shlomo Mintz, Komlósi Ildikó, Nógrádi Gergely, Vilde Frang, Aleksei Semenenko, ifjabb Sárközy Lajos, Mácsai Pál, Shai Wosner, Jonathan Cohen, Balog József, Andreas Brantelied, José Gallardo, Nemes Balázs, Rácz Zoltán, Knut-Erik Sundquist, Maxim Rysanov, Garreth Lubbe, Fenyő László, Kokas Dóra, a Kelemen Kvartett, Szabó Dénes a Cantemus Kórussal, a Söndörgő Együttes, Pál István Szalonna és bandája, valamint Sárközy Lajos és Zenekara is.

nyomtat

További írások a rovatból

Miklósa Erika koncertje Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával 2018. január 22. (hétfő), 19.30, MOMKult
zene

Az énekes dobos Az énekes dobos
Kaszás Péter: You Are The One – Klippremier
Január 16-tól a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, a Shanghai Konzervatórium, a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia és a Holland Nemzeti Operaakadémia hallgatói a Zeneakadémián
Zuglói Filharmónia Szent István Király Szimfonikus Zenekar a Budapest Kongresszusi Központban, 2017., december 29.

Más művészeti ágakról

színház

Az önharag fekete tere Az önharag fekete tere
Az éjszaka a nappal anyja az Ódry Színpadon
gyerek

Válj Te is varázslóvá!
Elvarázsolt Sziget – Kiállítás és játék a Mezőgazdasági Múzeumban
színház

Életfélelem és halálfélelem Életfélelem és halálfélelem
Ványa bácsik, avagy Nyaralj ködben az RS9 Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés