bezár
 

art&design

2011. 09. 22.
Nyári kiállítótérnek adott otthont a Coke Club
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy fiatal kortárs művész mutatkozhatott be idén nyáron a Coke Club Galériájában. A Le Cool által támogatott kiállítás-sorozat alkalmával Karczag Dániel, Császár Norbi, Szuharevszki Misi és a Nemmivoltunk Crew munkáit lehetett megtekinteni Siófokon.
Új kezdeményezésként a Le Cool kulturális magazin által kiválasztott tehetségeknek biztosított egész nyáron át megjelenési lehetőséget a siófoki Coke Club, ahol a strandolás és bulizás mellett a művészetekre is nyitott látogatók megtalálhatták a szívükhöz közel álló programot. A különböző stílusokban alkotó művészek munkái között egyaránt voltak fotók, festmények és installációk.
Coke Club
Karczag Dániel az Egyesült Királyságból érkezett haza, aki United című fotóssorozatával egy fiktív Budapest reklámkampányt kíván bemutatni a számára igen kedves főváros tiszteletére. Császár Norbi Tőlem, Nektek című kiállításában olyan vázlatos rajzok jelentek meg, amelyek a hétköznapi életből vett közhelyekkel próbálja továbbgondolásra késztetni a nézőket. Szuharevszki Misi a gogo táncosok életképeiről készült fotókat festi meg, míg a Nemmivoltunk Crew tagjai az installáció, grafika, festészet és animáció egyvelegét tárják elénk.

„A Coke Club évek óta arra törekszik, hogy megkapó, egyedi tereket és designt hozzon létre. Adja magát tehát, hogy felkaroljunk olyan művészeti projekteket, amelyek előremutatóak, illenek a Coke Club filozófiájához. Az idei szezonban azt tapasztaltuk, hogy a kortárs művészetnek nagyon is van helye a strandon, ezért továbbra is szeretnénk teret adni a fiatal tehetségeknek”, mondta el Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs menedzser, a Coke Club új enteriőr-tervezője.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat Az otthon fogalma alapjaiban határozza meg munkáimat
Interjú Schwéger Zsófia festőművésszel külföldi felsőoktatásban szerzett tapasztalatokról, kapcsolati háló építéséről és az időbeosztás fontosságáról
art&design

Hölgymenyét Hölgymenyét
Interjú Verebics Kati festővel
art&design

A magasugrás veszélyei A magasugrás veszélyei
Kritika a Standby szabadtéri kiállításról
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan
aqb, ProjectSpace – Mátrai Erik: „Ellipszisek”

Más művészeti ágakról

zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
irodalom

De vajon mi az, ami rejtve marad? De vajon mi az, ami rejtve marad?
A Margó Irodalmi Fesztivál harmadik napja
Háttérinterjú Csonka Andrással, a Zeneakadémia programigazgatójával versenyekről, művészeti ügynökségekről, a koncerttermek működéséről
színház

Séta a fejekben és az utcákon Séta a fejekben és az utcákon
East End: Idővonal


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés