bezár
 

art&design

2011. 09. 22.
Nyári kiállítótérnek adott otthont a Coke Club
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Négy fiatal kortárs művész mutatkozhatott be idén nyáron a Coke Club Galériájában. A Le Cool által támogatott kiállítás-sorozat alkalmával Karczag Dániel, Császár Norbi, Szuharevszki Misi és a Nemmivoltunk Crew munkáit lehetett megtekinteni Siófokon.
Új kezdeményezésként a Le Cool kulturális magazin által kiválasztott tehetségeknek biztosított egész nyáron át megjelenési lehetőséget a siófoki Coke Club, ahol a strandolás és bulizás mellett a művészetekre is nyitott látogatók megtalálhatták a szívükhöz közel álló programot. A különböző stílusokban alkotó művészek munkái között egyaránt voltak fotók, festmények és installációk.
Coke Club
Karczag Dániel az Egyesült Királyságból érkezett haza, aki United című fotóssorozatával egy fiktív Budapest reklámkampányt kíván bemutatni a számára igen kedves főváros tiszteletére. Császár Norbi Tőlem, Nektek című kiállításában olyan vázlatos rajzok jelentek meg, amelyek a hétköznapi életből vett közhelyekkel próbálja továbbgondolásra késztetni a nézőket. Szuharevszki Misi a gogo táncosok életképeiről készült fotókat festi meg, míg a Nemmivoltunk Crew tagjai az installáció, grafika, festészet és animáció egyvelegét tárják elénk.

„A Coke Club évek óta arra törekszik, hogy megkapó, egyedi tereket és designt hozzon létre. Adja magát tehát, hogy felkaroljunk olyan művészeti projekteket, amelyek előremutatóak, illenek a Coke Club filozófiájához. Az idei szezonban azt tapasztaltuk, hogy a kortárs művészetnek nagyon is van helye a strandon, ezért továbbra is szeretnénk teret adni a fiatal tehetségeknek”, mondta el Mogyorósi Nikolett marketing aktivációs menedzser, a Coke Club új enteriőr-tervezője.
nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Megnyitószöveg
Takáts Márton Tűnő időm nyomában című kiállításáról
art&design

A Fától az erdőt című kiállításról
art&design

Avagy a neves borrégió jegyajándéka a kortárs művészetnek

Más művészeti ágakról

gyerek

Megjelent Dániel András 20. Kufli-kötete
gyerek

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében
Fiala Borcsa: Lepkebáb, Kolibri, 2023


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés