bezár
 

zene

2011. 10. 04.
A West-Balkáni tragédia ellenére fellép Pesten a Fields of the Nephilim
Dark-gothic szeánsz a budapesti éjszakában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Másfél hét múlva Budapesten lép fel a Fields of the Nephilim. A korábban is sok, hasonlóan legendás zenekart Budapestre szervező Negative Art tájékoztatása szerint az angol dark/goth csapat október 14-én, a budapesti Club 202-ben lép majd fel, és ez lesz az első magyarországi koncertjük.
Januárban a West-Balkán bezárása miatt maradt el a Nephilim-koncert, így a zenekar és a rajongók is felfokozott várakozással tekintenek az októberi fellépés elé.

A Fields of the Nephilim soha nem volt egy  gyakran turnézó formáció, idén ősszel is csak Londonban és Budapesten lép fel Carl McCoy és zenekara, ráadásul a londoni koncertre már minden jegy elkelt. 

A 80-90-es évek dark/goth irányzatának egyik legjelentősebb zenekara 2005 óta nem jelentkezett friss anyaggal, ez azonban egy cseppet sem csökkentette a formáció iránti érdeklődést: minden egyes színpadra lépésük különleges esemény, egyfajta szeánsz, amire a világ minden tájáról érkeznek a banda és a műfaj fanatikus hívei.

Vendégzenekaruk a szlovák The Last Days of Jesus lesz, deathrock / post-punk zenéjük friss újraértelmezése a nyolcvanas évek dark-wave irányvonalának.
 
A Negative Art bemutatja:

Fields  Of The Nephilim
vendég: The Last Days of Jesus (SK)

Jegyárak: október 1-től 7.900 Ft

Jegyvásárlási lehetőségek:
online pdf jegyek:
info@rnrticket.hu (tárgyt: Nephilim)
Budapesti elővételi helyek: Wave, CD Pince, Shark, Headbanger

<object width="400" height="301"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BYYy862KFyE?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BYYy862KFyE?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="400" height="301" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
Fields of the Nephilim - Moonchild

nyomtat

Szerzők

-- Soós Tamás --


További írások a rovatból

A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés