bezár
 

irodalom

2011. 11. 21.
PRAE.HU – kéthetente már tableten is!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Egy kulturális-művészeti portál számára rendkívül fontos, hogy alkalmazkodjon a technikai és mediális fejlődés új irányaihoz. Ebből a PRAE.HU sem maradhatott ki, november 17-én megjelent első okostelefonra és tabletre optimalizált magazinunk!
Egy kulturális-művészeti portál számára rendkívül fontos, hogy alkalmazkodjon a technikai és mediális fejlődés új irányaihoz. Körülbelül egy évtizede minden lap a világháló felé fordult, nyomtatott lapja mellett vagy helyett kialakította internetes felületeit, arculatát, nyelvét és felfedezte az új lehetőségekben rejlő előnyöket. Ma egy ugyanilyen széles körű kommunikációs változás kellős közepén vagyunk. Ez az okostelefonok és tabletek forradalma! Ebből a PRAE.HU sem maradhatott ki, pár napja megjelent első tablet-magazinunk!

A PRAE.HU legjobb anyagai ezentúl kéthetente jelennek majd meg egy széles érdeklődést lefedő lapcsalád részeként. A Táblamagzin oldalán és szolgáltatásainak köszönhetően a PRAE.HU művészeti és kulturális írásai és interjúi szépen kiegészítik a Betegszoba egészségügyi, a Motorinfo technológiai, a ProfitLine gazdasági és pénzügyi, a Rita Konyhája gasztronómiai, a Rúzs és Más kozmetikai és trend, a Shopping.hu divat, a Szülők Lapja baba-mama, a Tiszta Jövő környezetvédelmi vagy a WikiTech informatikai és technológiai anyagait. Így gazdagodik az informáltság és a tudás, és így lesz napról-napra teljesebb a világ, akár az egész család számára is! Ingyenesen!


Hogyan használjam?


A Táblamagazin oldalon az ’ingyenes feliratkozás’ menüpontban pár kattintással beállítható, hogy az egyes magazinokhoz tartozó új lapszámok megjelenésekor automatikus e-mail értesítést kapjon a legfrissebb példányról.

A táblamagazin okostelefonokra és táblagépekre készült Android alkalmazása az Android Marketben Táblamagazin néven ingyenesen elérhető és letölthető. 2.1-es verzió felett – tehát az androidos okostelefonok 98%-án – használható az alkalmazás, mely valamennyi magazin új és archív számait tartalmazza és az új számok megjelenésekor értesítést küld a felhasználó részére. Az alkalmazás használatához regisztráció nem szükséges. A digitális újságok és egyéb ekönyvek Androidos tableten, vagy telefonon való olvasásához az ingyenesen letölthető AIldiko ebook reader applikációt ajánljuk

Az iPhone és iPad-es verzió 2011. december 1-jétől elérhető az AppStore-ban.
 
nyomtat

Szerzők

-- Pál Dániel Levente --


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés