bezár
 

film

2011. 11. 22.
Fotózkodj a Cirkósokkal - a mozi jövőjéért!
2011. november 26. 15h Olimpiai park, a Cirko-Gejzír mozival szemben.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fotózkodj a Cirkósokkal - a mozi jövőjéért! 2010 májusa óta a Cirko-Gejzír, több más kulturális intézményhez hasonlóan semmilyen állami támogatásban nem részesül. A mozi a szombati akciójával közönségének szeretne köszönetet mondani, emellett pedig egy új kampányhoz készítenek közös fotót, ami a mozi kritikus helyzetére és a támogatás fontosságára hívja majd fel a figyelmet.
"Kizárólag nektek, kitartó és egyre gyarapodó közönségünknek köszönhetjük, hogy a komoly finanszírozási problémák ellenére sikerült a megszokott színvonalon fenntartani működésünket" - üzenik a Cirkósok.

Közönségük kitartó és odaadó támogatását szeretnék személyesen megköszönni, amit egy közös képpel örökítenek majd meg. A fotózásra 2011. november 26-án, szombaton 15 órakor kerül sor, a mozi előtti, Olimpiai Parkban. Az eseményen forralt borral kedveskedik a Cirko-Gejzír mozi a megjelenteknek, és egy ajándék kuponnal is, ami 20% százalék kedvezményt biztosít egy tetszés szerint kiválasztott vetítésre a Cirko-Gejzírbe.

Fontos: a közös képet új kampányához szeretné felhasználni a Cirko-Gejzír, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet a mozi kritikus helyzetére és a támogatás nélkülözhetetlenségére. A kampánynak különböző hetilapok, internetes oldalak és plakátok szolgálnak majd felületül.

Mindenkit szeretettel várnak, aki szívesen részt vesz egy ilyen akcióban.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Bakony Alexa: Tobi színei
Fanny és Alexander – Gondolatok a filmbéli Ekdahl-lakásról
Viktor Kosakovskiy: Gunda

Más művészeti ágakról

irodalom

A háború reprezentálhatatlansága a nagyepikában A háború reprezentálhatatlansága a nagyepikában
Mészöly és a háború, Kisoroszi, 2021. július 3.
Három koncert a Veszprémi Régizenei Napokról
irodalom

Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő Arra összpontosít, hogy tisztességes mondatokat állítson elő
Beszélgetés Kutasy Mercédesz műfordítóval
Rómeó-misszió avagy Rómeó és Júlia a Kaposvári Egyetem harmadéves színész osztálya előadásában Gyulán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés