bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Megnyit a FLATLAB lakásműhely
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hivatalosan is megnyílik december 10-én, Budapesten, a Baross utca 3. szám alatt a munkatérként és bemutatúhelyként is üzemelő FLATLAB lakásműhely!
A FLATLAB hat fiatal tervezőnek ad lehetőséget arra, hogy gyönyörű belvárosi környezetben alkosson, melybe hamarosan mi is betekintést nyerhetünk. Az alapító tagok Bordács Andrea, Erdei Ildikó Virág, Geréby Zsófia, Gergely Linda Kasza Emese és Szőke Gergely, akik a nyitott műhely koncepciója szerint vendégtervezőkkel egészülnek ki a későbbiekben.

A műhely bemutató és egyben árusító tereinek belsőépítészeti átalakítását három fiatal designerből álló csapat – Dalos Eszter, Nonn Zsuzsi és Ungár Fanni – végezte. Az egyes világítótestek az első vendégtervezőként jelen lévő Tilka manufaktúra textilkábeleiből készültek, melyek a műhelyben megvásárolható példányok mellett az üzlet állandó installációját képezik majd.

Megnyitó: 2011. december 10. 19:00, helyszín: 1083 Budapest, Baross utca 3.,14-es kapucsengő. A tervezőkkel való beszélgetésre, interjúk készítésére 19:00-tól van lehetőség, melyet a 20.00-tól kezdődő hivatalos megnyitó ünnepség követ. A koccintást kísérő süteményekről Rapp Eszter, a "Let them eat cake" she said című gasztroblog szerzője gondoskodik.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

A köztes térben létezni A köztes térben létezni
Interjú Szegedi-Varga Zsuzsannával pályakezdésről, kortársakról és saját projektekről
art&design

Belevágtam az abszolút bizonytalanba Belevágtam az abszolút bizonytalanba
Interjú Lakner László festőművésszel pályájának alakulásáról, az emigráció körülményeiről és hatásairól, illetve a véletlen találkozásokról
art&design

Bevásárolunk kortárs művekkel
Erősödött a kortárs művek iránti érdeklődés és az online árverésekkel egy olyan réteg is megjelent a vásárlók között, amely korábban nem vett részt az élő aukciókon.
art&design

Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek I. élőben és virtuálisan
aqb, ProjectSpace – Mátrai Erik: „Ellipszisek”

Más művészeti ágakról

irodalom

Helyzetjel - Észak Helyzetjel - Észak
Ibsen a konyhában
Parti Nagy Lajos: Ibusár (Örkény István Színház — Kék Művészügynökség)
színház

Séta a fejekben és az utcákon Séta a fejekben és az utcákon
East End: Idővonal
Nagy Viktor Oszkár: Becsúszó szerelem


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés