bezár
 

színház

2011. 12. 16.
Minden eladó - vásárral búcsúzik a MERLiN Színház
2011. december 18-21.,14 órától zárásig, MERLiN Színház, Gerlóczy utca 4., Budapest, 1052
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
"Mi a közös egy Faust-pólóban, egy aranyszínűre festett Thonet székben és egy japán gyerekjátékban? Mindezek az évek során halmozódtak fel a MERLiN épületében: a padláson, az irodában, a ruhatárban és a nézőtér mögött." Vásárral búcsúzik a Gerlóczy utcától a MERLiN Színház.

Szkéné színház

"A MERLiN december végén végleg bezárja kapuit, így még addig szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a felhalmozódott kincseket. Archív fotók, szóróanyagok és dedikált plakátok mesélnek az épületről és a színház életéről. A vásáron bolhapiaci áron elvihetőek ezek a tárgyak, melyek mind-mind egyedi történettel bírnak. Borisz macska is itt lesz minden este, mielőtt átköltözik új otthonába, Budára."

A MERLiNben tehát 2011. december 18-tól 21-ig, naponta 14 órától zárásig minden eladó, a tárgyakat pedig kártyákkal látták el, melyeken elolvasható azok története. A vásárt kiegészítő programok, performanszok és jó zene teszik még színesebbé. Az esemény a facebookon itt található:
http://www.facebook.com/events/149566725148310/

A MERLiN maga azonban remélhetőleg hamarosan újra megnyithatja kapuit, új helyszínen, Budán, a régi Átrium mozi gyönyörű art deco épületében. A tárgyalások jelenleg is folynak a helyszín bérléséről. A merlines csapat dolgozik a színház megtartásáért és az Átriumért, az Átrium Film-Színház projekttel kapcsolatos tervek, elképzelések itt olvashatóak részletesen!



nyomtat

Szerzők

-- Forgács Nóra Kinga --


További írások a rovatból

Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Üvegcipő a Vígszínházban

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés