bezár
 

zene

2014. 05. 28.
Új albummal és turnéval jelentkezik az Erasure
"The Violet Flame" címen érkezik Clarke és Bell 16. sorlemeze
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új albummal és turnéval jelentkezik az Erasure Miközben Vince Clarke és Andy Bell szorgalmasan ügyködik a maga szóló-projektjein - Clarke bőszen remixel és DJ-zik, Bell pedig vendég-vokálozik és egy koncept-albumon, valamint egy ahhoz kapcsolódó one-man-show-n dolgozik -, azért kettejük közös vállalkozására, az Erasure-re is jut idejük. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy szeptember 22-én érkezik a szinti-pop duó vadonatúj nagylemeze, a "The Violet Flame".
Közel 30 évet és majd ugyanennyi slágert maga mögött tudva ismét hallat magáról Vince Clarke és Andy Bell kettőse, az Erasure. A kritika által is elismert 2013-as karácsonyi albumuk, a Snow Globe után szeptember 22-én jelenik meg sorrendben 16. nagylemezük. A The Violet Flame címet viselő korong 10 dalt tartalmaz majd, melyeket New York-ban és Londonban rögzítettek, Richard X segédletével. (Az angol dalszerző és producer olyanokkal dolgozott már együtt, mint Róisín Murphy, a Goldfrapp, vagy éppen Sophie Ellis-Bextor.)

Az új Erasure albumot egy július közepén megjelenő kislemez vezeti majd fel. Addig is, íme egy kis ízelítő a várható hangzásból:Clarke és Bell pedig turnéra indul az ősszel. Először az USA-ba, majd az Egyesült Királyságba és Németországba, valamint - remélhetőleg - további európai országokba látogatnak el új koncertprogramjukkal.

 
nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Adalékok Harnoncourt Máté-passiójához
A Prae körkérdése zeneszerzőkhöz: Magala Ronnie válaszol
Interjú Szabó Dániellel külföldi érvényesülésről, versenyzésről, a siker lehetséges jelentéseiről
Tool-koncert, 2022.05.24., Papp László Budapest Sportaréna

Más művészeti ágakról

Interjú az idei Év Gyerekkönyve Díj egyik HUBBY különdíjasával, Pacskovszky Zsolttal
art&design

Háttérinterjú Deák Erikával, a Deák Erika Galéria alapítójával a hazai művészeti képzésről, a pályakezdők lehetőségeiről és arról, hogy mit jelent galeristának lenni


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés