bezár
 

színház

2017. 03. 21.
A szakmai bizottság támogatja Szikora Jánost a fehérvári színházigazgatói posztra
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói munkakörére benyújtott pályázatával kapcsolatban Szikora Jánost kedd délelőtt hallgatta meg a szakmai bizottság, akik ellenszavazat és tartózkodás nélkül szavazták meg a jelölt támogatását - tájékoztatta az önkormányzat az MTI-t.

Az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról és sajátos foglalkoztatási szabályairól szóló törvény előírásai szerint létrehozott szakmai bizottság meghallgatta a Vörösmarty Színház igazgatói munkakörére pályázatot benyújtó Szikora Jánost, valamint értékelte pályázatát.
    

Szkéné színház

A művészekből és a színházhoz értő tagokból álló grémium nyolc igen szavazattal fogadta el a jelölt pályázatát és arra tett javaslatot, hogy Székesfehérvár önkormányzat közgyűlése Szikora Jánost bízza meg a Vörösmarty Színház igazgatói beosztásának ellátásával.
    

A munkakör betöltéséről a közgyűlés pénteki ülésén dönt.
    

Az önkormányzat március 9-én arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a határidőig egyetlen pályázat érkezett a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatói tisztségére, a jelenlegi direktor, Szikora János pályázott.
    

Szikora János jelenlegi megbízatása július 31-én jár le.
    

Szikora Jánost 2012. május 11-én választották meg a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatójává: a posztra az első pályázat eredménytelen volt, a másodikon tíz jelölt közül nyert.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
John a Latinovitsban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés