bezár
 

zene

2009. 03. 29.
Új kislemez és klip a Depeche Mode-tól
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Új kislemez és klip a Depeche Mode-tól A kislemezen szereplő Wrong című dal az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb Martin Gore-szerzeménye, és igazán figyelemfelkeltőre sikerült - akárcsak a hozzá készült klip.
Végre egy tipikus Depeche Mode-szám - az élet borongósabbik oldaláról! A basildoni trió többször is élesen reagált a minket körülvevő világ visszásságaira, a maga apolitikus módján.

Most se arra számítsunk, hogy a gazdasági világválságról papol nekünk a csapat házi-szerzője, Martin Gore, hanem egy kétségbeesett, bűnbánó életösszegzést hallunk az énekes, Dave Gahan hiteles tolmácsolásában.

Többek között a hasonló szerzemények miatt van a mai napig olyan népes rajongótábora a brit kult-csapatnak. Nem konkrétan a mi problémáinkról énekelnek, mégis azonnal a magunkénak érezzük a dalaikat, azok mondandóját. Hiszen nem nehéz a saját életünkből példát meríteni, hogy hol és mit rontottunk el, és a körülöttünk lévő világ is tartogat sajnos bőven rosszat, jobbításra szorulót.

Ez a szám azonban úgy jó, ahogy van, és bizonyára a májusban induló Tour Of The Universe-nek is nagy kedvence lesz!

A kislemez a következő formátumokban jelenik majd meg, április 6-án:

7" Single - BONG 40
A. Wrong
B. Oh Well

CD1 - CDBONG 40
1. Wrong
2. Oh Well (Black Light Odyssey Remix)

CD2 (Maxi) - LCDBONG 40
1. Wrong
2. Wrong (Trentemøller Club Remix)
3. Wrong (Thin White Duke Remix)
4. Wrong (Magda's Scallop Funk Mix)
5. Wrong (D.I.M. vs Boys Noise Remix)

A dalhoz készült - a szám sötét hangulatát remekül visszaadó - klip, melyet a fiatal rendező, Patrick Daughters jegyez, már látható, és a kislemez promója is hallható már a jobb rádióadókon.

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5bsXOcK9_Cw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5bsXOcK9_Cw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

A június 23-i budapesti koncertre pedig már tényleg csak pár jegy maradt, így hamarosan teltház lesz a Puskás Ferenc Stadionban!

nyomtat

Szerzők

-- Janurik János --


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés