bezár
 

zene

2017. 07. 17.
Az Alter Bridge októberben Budapesten lép fel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az Alter Bridge rockzenekar ad koncertet október 22-én a Papp László Budapest Sportarénában - közölte a koncertet szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.

A 2004-ben alakult, floridai székhelyű Alter Bridge eddig öt albumot adott ki. A zenekart a korábbi Creed tagok, Scott Phillips és Mark Tremonti alapították, hozzájuk csatlakozott Brian Marshall basszusgitáros és Myles Kennedy énekes - olvasható a közleményben.
    

Klasszikus kedvencek 2018.

Ötödik albumuk, a 13 dalt tartalmazó The Last Hero 2016-ban jelent meg. A közlemény idézi Myles Kennedyt, aki szerint az új lemezzel ki akarták tolni a zenekar határait. "Az új lemez körbejárja a hős témát - legyen szó hősök hiányáról, a hősök szükségességéről vagy a hősök tiszteletéről. Ez a története" - fogalmazott az énekes, aki az album készítése előtt Slash-sel turnézott, Mark Tremonti pedig szép sikereket ért el második szólólemezével.

nyomtat

További írások a rovatból

Beszélgetés Bali János és Nagy Ákos zeneszerzővel
Joe Fritz jazzklarinétművész legújabb lemezének ajánlója
Január 16-tól a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói, a Shanghai Konzervatórium, a Jeruzsálemi Zene- és Táncakadémia és a Holland Nemzeti Operaakadémia hallgatói a Zeneakadémián
A szerelmes királynő, matinékoncert a Müpában a Régizene Fesztiválon

Más művészeti ágakról

színház

Országomat egy… – miért is? Országomat egy… – miért is?
Andrei Şerban III. Richárd rendezése a Radnóti Színházban
színház

Életfélelem és halálfélelem Életfélelem és halálfélelem
Ványa bácsik, avagy Nyaralj ködben az RS9 Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés