bezár
 

zene

2018. 03. 10.
Már külön is megrendelhető az Echolália könyv vagy vinyl
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kele Fodor Ákos Echolália című műve úgy egész, ha a hagyományos vinyl hanglemezt is hallgatjuk, a vizuális költeményeket is értelmezzük grafikai, képi megalkotottságuk és szövegviláguk felől. Most azonban Kele Fodor Ákos a projekt honlapjáról történő vásárlás során lehetővé teszi, hogy külön is hozzá lehessen férni a könyvtárgyhoz és az LP-hez.

Az Echolália honlapján – http://www.echolalia.space/order/ – külön-külön, bruttó 5490 forintért kapható a könyv vagy a vinyl. Együttesen is hozzáférhetővé akarja tenni a teljes anyagot, mégpedig 9990 forintos, kedvezményes áron.

Azért is érdemes ellátogatni az Echolália honlapjára, mert belehallgathatunk a zenébe, s belelapozhatunk a könyvbe. Továbbá a Visszhang menüpont alatt értesülhetünk a projekt visszhangjáról, az elismerésekről, olvashatunk interjúkat a szerzővel. A Visszkép rovatban megnézhetjük az Echoláliát felvonultató kiállításokon készült fotókat.

A vásárlással kapcsolatos részletek ugyancsak megtalálhatók a honlapon.

Echolália

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A Pécsi Jazz Napok négy koncertjéről
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés