bezár
 

zene

2018. 10. 19.
Elmarad Radics Gigi koncertje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elmarad Radics Gigi koncertje Sajnálatos baleset miatt kellett lemondani Radics Gigi novemberi koncertshowját – tájékoztatta a Radics Gigi, Koncertshow a prae.hu művészeti portált.

Sajnálatos módon Radics Gigi fél éve gyakorló külföldi zenekara a napokban lemondta az énekesnő novemberi koncertshowján való közös zenélést. A rengeteg készülés és a rajongók csalódottságán túl mégjobban megérinti az énekesnőt, hogy egy szomorú esemény, egy baleset szólt közbe, ahol több zenekari tag könnyebben megsérült külföldön. Szerencsére mindenki jól van, de mivel ez a probléma kihat a próbák rendjére is, így a koncertet mindenképpen halasztani kell. 

A művésznő közösségi oldalán keresztül tett ígéretet, hogy a koncertshowt nem fogják véglegesen törölni, mindenképpen bepótolják a közeljövőben; az új dátumról hamarosan értesíti közönségét. A már megváltott jegyeket a koncertszervezők maradéktalanul visszatérítik, Gigi pedig ajándékkal kedveskedik a szerencsétlenül járt rajongóknak kárpótlásul.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés