bezár
 

art&design

2018. 11. 07.
Különleges, analóg fotókiállítással folytatódik a Footshop Art Space
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Különleges, analóg fotókiállítással folytatódik a Footshop Art Space Új eseménnyel folytatódik a Footshop különleges művészeti rendezvénysorozata, az Art Space: ezúttal két fiatal magyar tehetség kollaborációja lesz megtekinthető.

A november 15-től kiállított DNA című fotósorozat alkotói mindketten rendkívül sikeresek saját szakmájukban: Perjési Ahinaa a világszerte ismert Nanushka brand egyik vezető tervezője, aki emellett rendszeresen tart fenntartható divattal kapcsolatos workshopokat hazai és külföldi megrendelők számára egyaránt. A fiatal tehetség szakmai körökben stylistként és art directorként is ismert, egyedi, progresszív stílusa azonnal felismerhető.

Tóth Barnabás, azaz Barnie a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia mesterszakán végzett, a fotózás iránti rajongása pedig azóta is töretlen. Dolgozott már Párizsban és fotózta többek között a Beastie Boys-t is, rendszeres megrendelői pedig többnyire magazinok, ügynökségek és különböző vállalatok közül kerülnek ki. Rajong az analóg technikáért, de ugyanúgy foglalkozik digitális fotózással is – a Footshop Art Space keretein belül bemutatott alkotások stylingját Ahinaa végezte, a kiállítás koncepciója pedig szintén az ő munkáját dicséri.

Az exkluzív fotósorozat különlegessége, hogy a modellek ismert underground zenészek és divatszakemberek közül kerültek ki. További információk itt találhatók az eseményről.

 

Art Space: DNA

A kiállítás november 15. és december 15. között ingyenesen tekinthető meg a Footshop üzletben.

Footshop, 1061 Budapest, Kristóf tér 4.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
art&design

Tetőtér-interjú Koleszár Stellával

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés