bezár
 

irodalom

2018. 11. 07.
Kiállítás a Fiatal Írók Szövetsége első 20 évéről
2018. november 8. – december 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállítás a Fiatal Írók Szövetsége első 20 évéről FISZ20 – könyvek, képek, évek címmel interaktív kiállítást szervez a Fiatal Írók Szövetsége az első 20 évéről. Az írószervezet legkülönfélébb dokumentumaiból álló kiállításnak az ISBN – könyv+galéria ad otthont, a tárlat 2018 november 8-a és december 5-e között látható, tudatta a FISZ a prae.hu művészeti portállal. 

A négy héten át megtekinthető, Antal Nikolett, a FISZ társelnöke által megnyitandó kiállításon az írószervezet legfontosabb emlékeit, kulturális programjainak lenyomatait, történetének mérföldköveit tekinthetik meg az érdeklődők. A szervezők célja nem csupán az olvasókkal együtt történő visszatekintés, hanem a beavatás is a FISZ tevékenységének mindennapjaiba. Ebből adódóan e szűk egy hónapban nem csupán kiadványaik központi olvasóközönségét, hanem minden érdeklődőt szeretettel várnak az ISBN-be.

Irányítják a látogatót: vegye kezébe könyvet, lapozzon bele, szagolja meg, olvasson el néhány bekezdést. A falakon rendszeres és alkalmi programjaik plakátjai, fényképei gondoskodnak róla, hogy a szervezet működésének hangulatát mindenki átérezhesse. A könyvek audiovizuális formában kelnek életre, virtuálisan pedig a szervezet alapítói is megszólalnak.

FISZ

A képek forrása a FISZ sajtóanyaga és Facebook-oldala

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
irodalom

Mechiat Zina volt a Boggie: Költőim rendezvénysorozat februári vendége
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés