bezár
 

színház

2019. 01. 17.
Kosztolányi-szövegek borral kísérve
A VinoSofia rendezvénye
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kosztolányi-szövegek borral kísérve Hogy milyen egy borkóstoló VinoSofia módra? A résztvevő ráérősen ízlelheti a bort, amíg irodalmi művek és zeneszó teszik számára teljesebbé az élményt. A novellák, versek, dalok vagy zeneművek mind az alkalomhoz lettek összeválogatva, mégpedig úgy, hogy az egyes tételek karakteréhez is illjenek. Hisz mennyire más hangulatot kíván egy könnyű, gyümölcsös rozé, mint egy férfias furmint vagy egy testes bikavér!

A VinoSofia rendezvényein olyan előadók lépnek fel, akik több műfajban is járatosak, így nem okoz gondot, ha a kóstolás – tételeinek színességéből adódóan – régi és kortárs irodalom, illetve komolyzene és könnyedebb megszólalások váltakozását kívánja meg.

Szkéné színház

Debütáló estünkön Kosztolányi Dezső szövegeiből válogattunk. Így kalandozhatunk Esti Kornéllal egy becsületes városban, egy nemzetközi gyorsvonaton vagy a pesti éjszakában. A szövegeket pedig Brubeck, Albeniz, Piazzola, Satie muzsikája kíséri.

Közreműködnek:

Egger Géza - színész
Kálmán Gábor – borszakértő
Kristó Zsófia – fuvola
Péter Oravecz – gitár

Időpont: 2019. február 3. 17 óra

Helyszín: Budapest Jazz Club, Budapest, Hollán Ernő u. 7, 1136

Jegyek vásárolhatók a helyszínen nyitvatartási napokon 
18-22h között, illetve a www. jegymester.hu weboldalon.
Jegyár: 5000 Ft

Esemény:

https://www.facebook.com/events/1211583395673957/

FB oldal:

https://www.facebook.com/slowhappening/

Regisztráció: vinosofiaestek@gmail.com

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A zuhanás sokkja a MáSzínházban
színház

Horror Otthon Horror Otthon
A Magyar Képzőművészeti Egyetem Képzőművészet-elmélet szakos hallgatóinak előadása
színház

Hősök, árulók, bohócok: Coriolanus és a művészet egyesítő ereje Hősök, árulók, bohócok: Coriolanus és a művészet egyesítő ereje
Az ukrán Ivan Franko Nemzeti Drámai Színház vendégjátéka a MITEM-en
színház

Játék a szemétdombon Játék a szemétdombon
Mr. Sloane a Jurányiban

Más művészeti ágakról

Danny Boyle: Yesterday
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
irodalom

Utak a sötétségbe Utak a sötétségbe
Horváth Márk A digitalitás paroxizmusa: Spektákulum, szimulákrum, kibernetikai állapot és a virtualitás hiperkaotikus okkultúrája


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés