bezár
 

art&design

2019. 02. 02.
Zenei mesterkurzus plakátpályázatot hirdet
A Crescendo Nyári Akadémia 2020 plakátpályázatának határideje: 2019. február 28.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Zenei mesterkurzus plakátpályázatot hirdet A Crescendo Nyári Akadémia plakátpályázatot hirdet 2020-as, immár 17. mesterkurzusára. A 12 napos komolyzenei mesterkurzusra a világ minden tájáról várják fiatal, tehetséges hallgatóikat és zeneművész tanáraikat. Az énekes, szólóhangszeres, kamarazenei, zenekari mesterkurzusok mellett az az operajelenetek, a barokk és a jazz is komoly hangsúlyt kap. A majd’ kéthetes mesterkurzust számos koncert, zenetörténeti előadás, workshop és fesztiválprogram színesíti, ahol saját művésztanárok éps diákok lépnek föl.

A Nyári Akadémiát különlegessé teszi, hogy nagy hangsúlyt fektet a lelki programokra, és a résztvevőknek feszültség- és versengésmentes teret biztosít a zenetanulásra, fejlődésre, kiteljesedésre. Közös beszélgetések, kiscsoportos alkalmak során lehetőség nyílik a művészi élet nyomasztó világa által okozott lelki problémák feloldására is.

Pályázni olyan poszterrel lehet, mely a Crescendo Nyári Akadémia szellemiségét közvetíti, és amely világszerte figyelemfelkeltően hat, kedvet csinál e nemzetközi mesterkurzuson való részvételre. A nyertes pályázó posztertervét a 2020-as marketinganyagokhoz felhasználjuk, magyar, európai és Európán kívüli egyetemekre eljuttatja.

A pályázat célja, hogy lehetőséget adjon tehetséges, kezdő tervezőknek, hogy munkájukkal bekerülhessenek a magyar és a nemzetközi vérkeringésbe, valamint az, hogy a Crescendo Nyári Akadémia az ízlésesség mellett fiatalos, trendi anyaggal dolgozhasson.

A pályázat díjmentes.

Leadási határidő: 2019. február 28.

Bővebb információ és tartalmi, formai követelmények itt érhetők el.

nyomtat

További írások a rovatból

art&design

Útmutató egy útvesztőhöz Útmutató egy útvesztőhöz
Ujházi Péter Labirint című kiállításához
art&design

Kelet kávézó, hétfő este Kelet kávézó, hétfő este
Kurátori tevékenység: elmélet és gyakorlat határán?
art&design

Szokó Szótára Szokó Szótára
Szolnoki József Idegiológia című kiállításához


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés