bezár
 

zene

2019. 03. 29.
Improvizáció mesterfokon
MEMO Pódium
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Miért csak nagyon felkészülten lehet jól improvizálni? Hogyan lehet közösen alkotni a jazzben? Miért fontos a zenei párbeszédben az egymás iránti bizalom és odafigyelés? Kiben bízom, a másikban, vagy magamban? Mi történik, ha nem fogadom el a másik ötletét? Mit kezdek a prekoncepcióimmal? Használható ez a tapasztalat a mindennapokban?  

Ezekre a kérdésekre keresi a választ két nagyszerű művész, Szőke Nikoletta, többszörös díjnyertes énekesnő, és Dés András, a hazai zenei élet legkreatívabb ütőhangszeres jazz-zenésze. Beszélgetőtársuk az est folyamán Herner Dorka lesz.

Klasszikus kedvencek 2018.

A beszélgetésre a MEMO Mesterek és Módszertanok Házában kerül sor április 11-én, 19:30-kor.

Az esemény a MEMO Pódium előadássorozatának része. A Pódium színpadára érkező művészvendégek saját élményeik megosztásával inspirálják a hallgatóságot, és az esték témájában - legyen szó kiégésről, női és férfi vezetőkről, történetmesélésről, hatásgyakorlásról, vagy éppen kudarcokról - a kultúra különleges világán keresztül adnak új impulzusokat, kínálnak megoldási lehetőségeket a közönségnek.

A meghívott művészekhez a kerekasztal-beszélgetések során az üzleti világ szereplői is csatlakoznak, közösen azonosítva a párhuzamokat és a különbségeket a két világ között.

Helyszín: 

MEMO - Mesterek és Módszertanok Háza, Budapest, Wesselényi u. 73.

Jegyvásárlás ezen a linken lehetséges.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

zene

Az iguána sikolya Az iguána sikolya
Iggy Pop on/off
Ivan & The Parazol lemezbemutató koncert, Akvárium Klub, 2019. 05. 03.
Nagy Csaba és Sárai Gábor lantduettje a Régi Zene Napján
zene

Omega Tűzvihar: országos sportcsarnok turné Omega Tűzvihar: országos sportcsarnok turné
2019. március 29. (péntek), 19.00, Pécs-Lauber Dezső Sportcsarnok

Más művészeti ágakról

Philip Roth: Isten veled, Columbus; Nemezis
David Wark Griffith: Letört bimbók
Interjú Bazsó Adriennel színház-pedagógiáról, nyitottságról és kíváncsiságról, kezdésről és újrakezdésről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés