bezár
 

film

2019. 04. 18.
Májusban ismét Artmozik éjszakája
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Május 17-én ismét itt az Artmozik Éjszakája. Öt fővárosi művészmozi összesen 14 termében este 6-tól másnap reggel 6-ig folyamatosan pörögnek a filmek, amelyek egyetlen belépő megvásárlásával korlátlanul látogathatók.

Az évek óta rendkívül népszerű és rendszerint telt házzal futó rendezvényben résztvevő mozik: Művész, Puskin, Toldi, Tabán és Kino Cafe. A belépésre szolgáló karszalagok kizárólag e mozik pénztárában, személyesen vásárolhatók meg 3500 Ft/db áron. Az egyes vetítésekre ilyenformán nincs helyre szóló jegy, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Mint mindig, idén is bekerültek a műsorba olyan filmek, amelyeket az országos premier előtt láthat az Artmozik Éjszakán a hazai közönség, ilyen a Yao utazása Omary Sy és a Csillagok határán Robert Pattinson főszereplésével, az érzelmes vizekre evező A szavak ereje és a Mr Casanova, a spanyol kultrendező Pedro Almodóvar új filmje, a Fájdalom és dicsőség, valamint a címével is sokat eláruló Pajzán kíváncsiság. De május 17-én éjszaka még egészen friss bemutatónak számít A szívek királynője és a magyar underground együttesekre fókuszáló Pécsi szál is. Ezeken kívül az elmúlt hónapok legnagyobb art mozis sikerei közül válogathatnak a nézők, látható lesz többek között a sokkoló A ház, amit Jack épített, a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születik, az egész estés animációs Ruben Brandt, a gyűjtő és Gaspar Noé legutóbbi vizuálorgiája, az Extázis is. Külön említést érdemelnek továbbá azok a filmek, amelyek már kikerültek a mozik műsorából, és feltehetően most láthatók utoljára nagyvásznon, mint a Suspiria, vagyis a Sóhajok, az azóta Európa-szerte remake-elt Teljesen idegenek, vagy Nicolas Cage korábbi meglepetésfilmje, a Joe.

A teljes program mozikra, illetve termekre lebontva megtalálható a http://artmozi.hu weboldalon. További információk fellelhetők a Facebookon.

Forrás: Budapest Film

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés