bezár
 

zene

2019. 04. 30.
Deck: „Fedélzeten az új arcok” - a sorozat első felvonása
Az A38 és a PIM bemutatja...
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Deck: „Fedélzeten az új arcok” - a sorozat első felvonása Friss hangok, ropogós szövegek és igazán jó arcok várnak május 7-én 19:00 órától, a hajó tetőteraszán. Pályakezdők lépnek színpadra és az irodalom határait feszegető produkciók adnak elő

Közös programsorozatot indít a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó. Május 7-től a nyári szezon végéig minden kedden irodalommal és egyéb művészeti ágakkal kapcsolják össze a zenét. Négy különböző tematika alapján váltják majd egymást a programok: pályakezdők lépnek színpadra, az irodalom határait feszegető produkciók adnak elő, valamint életmű-koncertek, és kortárs estek is lesznek keddenként a Tetőteraszon.

Az első dátumon az első kötetnél járó szerzők kerülnek fókuszba.

Deck

Kik ők? A költő a szegedi bölcsészkaron magyart, médiát, pedagógiát és Pink Floydot hallgató Bék Timur. Az író első kötete előtt álló, magyart és hittant hallgató Regős Mátyás. A színész Jaskó Bálint, aki, miután 2007-ben végzett az Új színház stúdiójában, 2014-ig a KOMA független színházi társulat tagja volt, 2014-től pedig szabadúszó.

Az este zárásaként a Jammal & The GrooveTroop tubán, harsonán, szaxofonon, trombitán és dobon szólaltat meg a közkedvelt rap, pop és hip-hop, valamint saját dalokat.

A programot összeállításáért felel a fiatal tehetséggel dolgozó produkciós csapat, a SoundCam Productions és Szente Anita.

Jammal

Időpont:

2019.05.07-én 19:00 órától

Helyszín: 

A 38-as hajó tetőterasza

1117 Petőfi híd, budai hídfő

Jegyár: 500 ft

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

A 180-as Csoport című kötet bemutatója
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
Dukay Barnabás és Szécsi Lőrinc művei Pécsen

Más művészeti ágakról

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés