bezár
 

zene

2019. 08. 06.
Teltházas Ed Sheeran szerdai koncertje a Szigeten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Teltházas Ed Sheeran szerdai koncertje a Szigeten Gyakorlatilag máris teltházasnak tekinthető az idei, immár 27. Sziget fesztivál szerdai nyitónapja, amikor Ed Sheeran lesz a fő fellépő. A szervezők tájékoztatása szerint az utolsó, augusztus 13-i napra, amikor a Foo Fighters és a Twenty One Pilots is színpadra lép, szintén valószínű a telt ház.  

"Idén először nem csak zenei előadók lépnek a Sziget nagyszínpadára. A Love Revolution kampány jegyében a koncertek közötti átállások alatt mások mellett Jane Goodall ENSZ-békenagykövet, világhírű csimpánzkutató, Emi Mahmoud költő, aktivista, az UNHCR jószolgálati nagykövete vagy az amerikai táncos Drew Dollaz szól a közönséghez" - mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Bár a fesztivál csak szerdán kezdődik, mintegy tízezer ember van már a Szigeten. Az idei fő zenei attrakciók között lesz még a National, Macklemore vagy Post Malone; most is lesz nagy utcaszínház, újcirkusz, Világfalu és Civil Sziget. Külföldről Nagy-Britanniából jön a legtöbb látogató, utána a hollandok következnek.

Kép forrása: Spotify

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés