bezár
 

irodalom

2019. 10. 17.
Művek és mi - az esernyős színpadán Kollár Árpád, Mécs Anna és Zzávada Péter
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Művek és mi - az esernyős színpadán Kollár Árpád, Mécs Anna és Zzávada Péter Október 18-án pénteken 19 órától az Esernyős színpadán Kollár Árpád, Mécs Anna és Závada Péter beszélgetnek majd Vásári Melindával.

Az alkotók beszélnek többek között arról, hogy mit nevezünk fiatal irodalomnak, mit jelent ez magyar viszonylatban, s melyek azok a hangok és irányvonalak, melyek meghatározzák a szerzővé válás folyamatát.

Az esemény a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) és az Esernyős - Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont közös szervezésében valósul meg.

A szervezők egy költői improvizációs játékkal is készülnek péntekre: Horváth Viktor, Izsó Zita és Simon Bettina vállalták a feladatot, hogy kalapból húzva kortárs irodalmi trendeket öltsenek össze klasszikus műfajokkal. Ott és akkor írt költeményeiket az este zárásaként a közönségnek is felolvassák.

Az eseményre a belépő 1500 forint.
Még több információ az eseményről az esemény Facebook-oldalán található.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Agyadra megy az irodalom Agyadra megy az irodalom
Nézzünk bizakodva a múltba! – Alternatív Trianon. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Fehér Renátó. Cser Kiadó, 2020.
irodalom

Egy sokoldalú szerző társaságában Egy sokoldalú szerző társaságában
Újra volt irodalmi rendezvény a Kis Présházban
irodalom

Unorthodox, avagy az egyetlen helyes út? Unorthodox, avagy az egyetlen helyes út?
Deborah Feldman: Unorthodox – a másik út (Libri, 2020)

Más művészeti ágakról

Pablo Larraín: Ema
Papolczy Péter (William Shakespeare, Szabó Lőrinc): Hogyne szeretnélek? Szonettek három hangra, Tilos az Á, 2019.
Maria Sødahl: Remény


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés