bezár
 

irodalom

2019. 11. 22.
A Halszájoptika és a Háttérzaj közös felolvasó estje
A MERSZ Klubban
Tartalom értékelése (2 vélemény alapján):
November 22-én, pénteken 19 órától kerül sor a Halszájoptika és a Háttérzaj közös felolvasására a MERSZ KLUB-ban.

Közös felolvasásuk apropója, hogy mindkét csoport tart felolvasásokat saját írásaikból és ezeket grafikus tartalmakkal tűzdelt zinekben adja ki. Az esemény érdekessége és jelentősége abban rejlik, hogy ez a két irodalmi zine a rivalizálás helyett a párbeszédet választja. A Háttérzaj zinekkel, a Halszájoptika pedig vizuállal készül majd a felolvasások és beszélgetés mellé.

„Ezúttal a Háttérzaj nevű írókör látogat el hozzánk, akikkel számos rokon vonást mutatunk, hiszen a nyolc főből álló csapat verseit és rövidprózáit markáns grafikus tartalommal fanzinokban adja ki, és gyakran tart felolvasásokat is. Az est első részében kifaggatjuk őket arról, hogy hogyan is működnek, majd felolvasnak néhányat alkotásaik közül, végül pedig tőlünk is hallhattok néhány új dolgot a Halszájoptika legfrissebb posztjai közül.” (Haynal Ákos)

Az esemény helyszínét a Mersz Klub (VIII. kerület Csobánc utca 10.)  biztosítja, melynek kapui 19 órakor nyílnak meg az érdeklődők számára, a program, pedig 20 órától veszi kezdetét. 

HIRDETÉS

banner

További információk az esemény Facebook oldalán találhatóak. 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Beleolvasó egy alternatív Trianonba Beleolvasó egy alternatív Trianonba
Nézzünk bizakodva a múltba! című novelláskötettel jelentkezik a Cser Kiadó

Más művészeti ágakról

art&design

Apokrif jelenlét Apokrif jelenlét
Tillmann Ármin megnyitó szövege Minyó Szert Károly kiállításához
Kettős interjú a Békeidő rendezőjével, Hajdu Szabolccsal és a film egyik meghatározó szereplőjével, Wrochna Fannival
The Lazys: Tropical Hazards (2018)


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés