bezár
 

zene

2019. 11. 23.
Fellép a Delain a Barba Negrában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fellép a Delain a Barba Negrában Budapesten, a Barba Negra Music Clubban ad koncertet vasárnap a Delain. A holland szimfonikus metálzenekar alapcsapata legújabb dalát, a közelgő hatodik albumot felvezető One Secondot is bemutatja - közölte a szervező Hammer Concerts.

A 2002-ben Zwolléban alakult, története során számos tagcserén átesett zenekar eddig öt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, a Moonbathers 2016-ban jelent meg. Az egyedi hangzású, dallamos metált játszó Delain az elmúlt másfél évtizedben turnézott a Nightwish, a Sabaton, a Within Temptation társaságában, és olyan rangos fesztiválokon játszott, mint a Wacken, a Graspop, a Download vagy a Fortarock.

A Delain idén februárban egy négy új dalt és tíz koncertfelvételt tartalmazó anyagot jelentetett meg Hunter's Moon címmel, ősszel indult európai turnéjuk, a The Masters of Destiny során pedig már legújabb dalukat, a One Secondot is játsszák. A csapat már többször játszott Budapesten, 2012-ben a Dieselben, három évvel később pedig a Club 202-ben.

A zenekarban az alapító Martijn Westerholt (billentyűs hangszerek) mellett Charlotte Wessels (ének), Otto Schimmelpenninck van der Oije (basszusgitár, vokál, hörgés), Timo Somers (gitár, vokál), Joey de Boer (dobok) zenél.

A kép forrása itt elérhető.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

„Mire való ez a gomb?” – Egy este Bruce Dickinsonnal, Budapest Kongresszusi Központ, 2019. november 2.
Christof Kurzmann és Mats Gustaffson duója az Újbudán
Isabelle Duthoit improvizációs workshopja a Jazzaj szervezésében
Ozone Mama, Asphalt Horsmen, Peter Kovary & The Royal Rebels, BNT, 2019. 08. 22.

Más művészeti ágakról

Harag Anita: Évszakhoz képest hűvösebb, Magvető, 2019.
Nagy Zoltán: Szép csendben
irodalom

Egy ember, egy színész és a nyolcadik kerület Egy ember, egy színész és a nyolcadik kerület
Pál Dániel Levente: Egy ember nyolcadik kerülete, Athenaeum Kiadó, 2019


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés