bezár
 

zene

2019. 11. 23.
Fellép a Delain a Barba Negrában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Fellép a Delain a Barba Negrában Budapesten, a Barba Negra Music Clubban ad koncertet vasárnap a Delain. A holland szimfonikus metálzenekar alapcsapata legújabb dalát, a közelgő hatodik albumot felvezető One Secondot is bemutatja - közölte a szervező Hammer Concerts.

A 2002-ben Zwolléban alakult, története során számos tagcserén átesett zenekar eddig öt stúdióalbumot készített, a legutóbbi, a Moonbathers 2016-ban jelent meg. Az egyedi hangzású, dallamos metált játszó Delain az elmúlt másfél évtizedben turnézott a Nightwish, a Sabaton, a Within Temptation társaságában, és olyan rangos fesztiválokon játszott, mint a Wacken, a Graspop, a Download vagy a Fortarock.

A Delain idén februárban egy négy új dalt és tíz koncertfelvételt tartalmazó anyagot jelentetett meg Hunter's Moon címmel, ősszel indult európai turnéjuk, a The Masters of Destiny során pedig már legújabb dalukat, a One Secondot is játsszák. A csapat már többször játszott Budapesten, 2012-ben a Dieselben, három évvel később pedig a Club 202-ben.

A zenekarban az alapító Martijn Westerholt (billentyűs hangszerek) mellett Charlotte Wessels (ének), Otto Schimmelpenninck van der Oije (basszusgitár, vokál, hörgés), Timo Somers (gitár, vokál), Joey de Boer (dobok) zenél.

A kép forrása itt elérhető.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Opera a karanténból: Jacques Offenbach Hoffmann meséi című operája Párizsból
Green Day: Father of All Motherfuckers (2020)
Kékszakállú-thriller a Bayerische Staatsoperből

Más művészeti ágakról

színház

Színház a koronav végén (3) Színház a koronav végén (3)
Artus, Kovalik Balázs Társulata, Mozgó Ház*
A Lehetnék bárki című antológiáról
építészet

Finom kis információk nagy felháborodások helyett Finom kis információk nagy felháborodások helyett
Interjú a félig bécsi, félig budapesti Andreas Fogarasival a bécsi művészeti életről, aktuális munkákról és Magyarországhoz fűződő viszonyáról
art&design

Mi lesz a kultúrával a pandémia után? Mi lesz a kultúrával a pandémia után?
A változás egy lehetséges útja


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés