bezár
 

irodalom

2020. 01. 07.
Januárban indul a második STARTfeszt
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Januárban indul a második STARTfeszt Impróműhely, mesedélelőtt, hangszersimogató – hiánypótló ötlettel állt elő 2019 januárjában az Itt és Most Társulat: az improvizációs színtársulat úgy döntött, saját fesztivált indít, aminek programjaival párbeszédet teremthet a színház, a zene, az irodalom kedvelői és művelői között. 

A tavalyi sikeren felbuzdulva 2020-ban ismét megrendezik a Startfesztet: a január 10-én startoló, 3 napos fesztiválon minden generáció tagjai megtalálhatják a számukra izgalmas programot.

A fesztiválnak ezúttal is a Ráday utcai Itt és Most Közösségi tér ad otthont, ahol ingyenes tréningeken tesztelhetjük a bennünk lakozó imprószínészt, szerzői estet hallgathatunk a Lázár tesók vagy Nyáry Krisztián előadásában, Ringatóra vihetjük a család legkisebb tagjait, vagy épp a hangszerkészítés rejtelmeiről beszélgethetünk egy szakavatottal. A fesztiválon debütál az Itt és Most Társulat új előadásformája, a Mementó, a FISZ Változó Örökség címmel szervez irodalmi délutánt, két társasjáték készítő mesél a társasozás tudományáról, és számtalan workshopon, kézműves foglalkozáson élhetjük ki a kreatív hajlamainkat.

A Startfeszt legfontosabb hívószavai idén is a #közösség, az #elfogadás, a #kaland és az #inkluzivitás – amennyiben ezek a te életedben is meghatározó fogalmak, garantáltan megtalálod a számításod a fesztiválon.

A fesztivál programjai ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek. 

További információ: Borbás Gergő, művészeti vezető, Itt és Most Közösségi Tér, gergoborbas96@gmail.com

A részletes program itt érhető el. 

A Facebook-esemény pedig itt.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt a 2019-es Startfeszt, nézd meg itt.

A kép innen származik.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma

Más művészeti ágakról

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés