bezár
 

irodalom

2020. 04. 07.
Olnine elérhető az Alföld folyóirat áprilisi száma
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Olnine elérhető az Alföld folyóirat áprilisi száma Az Alföld áprilisi száma a meg nem kapott támogatások miatt és a pandémia okozta helyzetre való tekintettel csak digitális formában jelenik meg – közölte az Alföld folyóirat a prae.hu művészeti portállal.

Az online kiadáshoz azonnali ingyenes hozzáférést biztosít a folyóirat, melynek szerkesztői kifejezték reményüket aziránt, hogy financiális helyzetük rendeződésével lesz még mód az áprilisi és az azt követő lapszámok nyomtatott megjelentetésére. Bíznak benne, hogy a járványtól megszabadulva olvasóik a standokon és a könyvtárakban ismét kezükbe vehetik majd a folyóirat print változatát.

A folyóirat áprilisi száma itt olvasható.

HIRDETÉS

banner
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

irodalom

Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz? Mitől tudsz olyan édes lenni, mint a méz?
Kálmán C. György: „Dehogyis terem citromfán”. Irodalomelméleti írások. Balassi Kiadó, Budapest, 2019, 240 oldal, 2600 Ft
Gellért András: Befalazott csőgörény

Más művészeti ágakról

art&design

Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos Művészeti oktatás és továbbtanulási kisokos
Válaszok arra, hogy miért, hogyan, illetve hova tovább?
Gyermekkönyv-illusztráció kiállítás online a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria oldalán
Anna Winger, Alexa Karolinski: Unorthodox


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés