bezár
 

irodalom

2020. 06. 25.
Ők nyerték meg Berta Ádám regényét
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ők nyerték meg Berta Ádám regényét Berta Ádám A kígyó feje című új könyvét lehetett megnyerni a Cser Kiadó és a prae.hu művészeti portál közös játékában. A regény idén tavasszal jelent meg, 99 zombi- / vámpírszörny tart rettegésben benne egy apró kazak falut...

A pályázati határidő 2020. június 24. volt. Íme a vámpírok jeles ismerői, akik megnyerték a regényt: 

Zakariás Cecília, Takács Mónika és Rácz Krisztina.

A nyerteseknek a Cser kiadó értesíti ki, és juttatja el hozzájuk a könyveket.

A regényről

Kilencvenkilenc zombi- / vámpírszörny tart rettegésben egy apró kazak falut; az indítás meseszerű, az utána következő történések kiszámíthatatlanok. Sajátos barátságok és szerelmek, intim és működésképtelen párkapcsolatok, egzotikus kalandok kavalkádja tarkítja Berta Ádám új regényét, amely nyers, sallangmentes stílussal, gyors tempóban vezeti végig olvasóját a történeten. 

A szerző meglepő helyszín- és nézőpontváltásokkal, hol zabolátlan, hol feszes leírásokkal dolgozik, az álomszerűen lebegő események különös szálakon kapcsolódnak egymáshoz. A regényt gyilkos szabálytalanságok, sokféle és sokfelé tartó indulások, elágazások, elkanyarodások jellemzik. Saját univerzum teremtődik a fejezetek során, végig éber figyelmet követelve a  befogadó részéről.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Magyar Széppróza Napja a Fiatal Írók Szövetségénél
Bemutatták Márton Ágnes drámakötetét


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés