bezár
 

színház

2020. 10. 29.
Pénteken újabb bemutatót tart a budapesti Centrál Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pénteken újabb bemutatót tart a budapesti Centrál Színház Pénteken újabb magyarországi bemutatóval várja a közönséget a budapesti Centrál Színház, a Házassági leckék középhaladóknak 2 című előadás Stohl Andrással, Balsai Mónival, Kovács Patríciával és Schmied Zoltánnal látható.

A Házassági leckék középhaladóknak folytatásában Florian Zeller francia író újragondolta az eredeti előadás alaphelyzetét és egy estére újra összehozta ugyanazt a négy szereplőt.

Szkéné színház

A történet szerint Michel (Stohl András) bajban van. Felesége (Balsai Móni) ugyanis botrányt készül csapni, mivel meglátja az utcán a baráti házaspár (Kovács Patrícia - Schmied Zoltán) férfi tagját, amint egy idegen nővel csókolózik. Nehezíti a helyzetet, hogy a két házaspár aznap együtt vacsorázik, így a katasztrófa borítékolható, bár Michel a kegyes hazugság mellett érvel.

"A Házassági leckék középhaladóknak 2 ádázabb darab, mint az első volt, de változatlanul egy nagyon szórakoztató komédia, mely remek játéklehetőséget biztosít ezeknek a nagyszerű színészeknek" - mondta Puskás Tamás rendező. A Házassági leckék középhaladóknak a Centrál Színház egyik legnépszerűbb előadása, könnyed és frivol komédia a hűtlenségről. A darab jelmeztervezője Matis Edit, a díszlettervező Pallós Nelli, fordította Baráthy György.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről
A Hét komédia című Plautus-kötet bemutatója
Üvöltő szelek musical az Eötvös 10-ben
Loupe Színházi Társulás: Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés