bezár
 

zene

2020. 11. 20.
Nemzetközi díjat nyert a Concerto Budapest koncertfilmje
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nemzetközi díjat nyert a Concerto Budapest koncertfilmje Újabb nemzetközi elismerésben részesült a Concerto Budapest koncertfilmje, amelyet bronz Lovie-díjjal és People's Lovie Award díjjal is jutalmaztak – közölte az MTI. 

A Szabó Stein Imre által rendezett, Keller András, Gidon Kremer, a Kremerata Baltica és a Concerto Budapest főszereplésével készült 2 órás koncertfilmet a Video: Events & Live Broadcasts (Esemény és élő közvetítés filmek) kategóriájában a nemzetközi zsűri bronz Lovie-díjjal jutalmazta, egyúttal a nemzetközi közönségszavazás győztese, a People's Lovie Award díj nyertese is lett.

A bronz Lovie Awardot és a közönségdíjat a film rendezője kapta meg a csütörtökön Londonból közvetített virtuális díjátadón. A Concerto Budapest filmjét a világ 30 országából érkező 1000 pályamű közül választotta be a kategória döntőjébe a londoni székhelyű, a legjelentősebb, európai internetes tartalmakat mustráló verseny, a Lovie Award zsűrije. A film 1 hónapja nyerte el a Nemzetközi Velencei TV Fesztivál Arany Oroszlán fődíját az előadóművészeti filmek kategóriában. A film a Concerto Budapest és Kremerata Baltica tavalyi decemberben a Müpában rendezett koncertjéből készült.

Kép: concertobudapest.hu

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Rolla János és a Zeneakadémia Kamarazenekara/3
Fehér Enikő és Radisz Afrodité a Kis Présházban, 2020. 10. 28.
Énekesek, akik legendássá tették a rock’n’rollt

Más művészeti ágakról

art&design

Ördögavatás Ördögavatás
Humán holtterek körbejárása a Pécsi Galériában
irodalom

Meghalljuk-e a mieinket? Meghalljuk-e a mieinket?
Szabó Ádám: Valakik beszélnek
art&design

Urbánus sziklák lecsupaszítva Urbánus sziklák lecsupaszítva
Szabó Kristóf KristofLab kiállítása: Cserhalmi Luca megnyitó szövege
Erdős Virág: Hősöm, Magvető kiadó, 2020


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés