bezár
 

art&design

2020. 11. 25.
Online kiállítást rendez a MAOE
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online kiállítást rendez a MAOE Virtuálisan látható a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete (MAOE) Képzőművészeti Tagozatának „Változások" című kiállítása november 25-től - közölte az MTI.

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a MAOE hagyományos, meghívásos seregszemléjét. Az idei tárlat témája a korábbi tematikus kiállításokhoz képest sokkal erősebben kötődik a művész külső és belső világához, valamint az elmélkedésnek, az alkotásnak is új határokat szab. A Változások című tárlaton 49 művész alkotását láthatják az érdeklődők az online térben. 

„Különös aktualitása van a Változások címet viselő kiállításnak, hiszen az idei évben sok minden alakult át, a világjárvány megváltoztatta megszokott életvitelünket, munkavégzésünket, magánéletünket - sőt, még a kortárs művészettel való találkozásainkat is" - fogalmaz a MAOE. A 49 alkotó közül öt művész - Bereznai Péter festőművész, Hérics Nándor grafikusművész, Kovács Péter Balázs festőművész, Pirk László festőművész, Vásárhelyi Antal grafikusművész - szakmai elismerést kapott a kiállítás apropóján a szervezőktől.

A kiállítás a MAOE és a MANK - Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. közösségi média oldalán, valamint az alkotomuveszet.hu oldalon lesz megtekinthető.

Fotó: MAOE Facebook oldala

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Megnyitószöveg Borbély Zita Egy komposzt mintázatai című kiállításához
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés