bezár
 

irodalom

2020. 12. 02.
Felújítja Vers csak neked című akcióját az Örkény Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Az ünnepek közeledtével felújítja Vers csak neked című akcióját az Örkény István Színház. A jelentkezési lehetőség december 3-án délután nyílik meg a színház honlapján.

A Vers csak neked című program résztvevői egy csak nekik szóló verset hallgathatnak meg telefonon a társulat valamely tagjának előadásában.

Az akcióra a színház honlapján várják az érdeklődők jelentkezését, itt kell kiválasztani a költőt, akitől verset szeretnének hallani, meghagyni nevüket, telefonszámukat, és az időpontot, amikor a hívást fogadni tudják. Amikor csörög a telefon, a társulat egy tagja jelentkezik, és elmondja kedves költőjük versét. A kéréseket az Örkény Színház a beérkezések sorrendjében teljesíti.

Mint írják, nézőterük zárva, mégis, szeretnék, ha nézőiknek személyesen adhatnának valamit: szeretnék oldani a bezártság érzését, a magányt. "Kérjük, gondoljanak azokra, akik egyedül vannak ilyenkor, a járvány miatt nem mozdulhatnak ki és valóban örülnének annak, ha a társulat egy tagja felhívná őket egy-egy kedves költőjük versével" - olvasható a közleményben.

Az akció december 6-tól január 6-ig tart, addig a társulat tagjai mintegy ezer embert érnek el. A megjelölt költő életművéből a társulat tagjai választanak verset.

Az online jelentkezéseket december 3-án 18 órától várják. Az akció részletei az Örkény Színház honlapján olvashatók.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Recenzió a Természetellenes vadság című líraantológiáról
irodalom

Vaktérkép

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés