bezár
 

film

2021. 01. 28.
SZFE: Tudta nélkül nevezték ki az induló látványtervező osztály élére Pálfi Szabolcsot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZFE: Tudta nélkül nevezték ki az induló látványtervező osztály élére Pálfi Szabolcsot Pálfi Szabolcs közleményében tisztázta, új osztály indításáról nem egyeztettek vele, és a feladatot egyébként sem vállalná. 

A továbbiakban Pálfi Szabolcs nyilatkozatát közöljük. 

"Az SZFE új vezetése MTI-hez ma eljuttatott közleményéből értesültem arról, hogy a 2021/2022-es tanéven az újonnan induló látványtervezés osztály egyik vezetője leszek.

Tekintettel arra, hogy minderről az SZFE új vezetése engem kizárólag e közlemény útján értesített, kénytelen vagyok én is közlemény útján helyreigazítást kérni.

Mint az SZFE oktatója, egyszer valóban egyeztettem Sára Balázzsal, az újonnan kinevezett intézetvezetővel, de csak és kizárólag a jelenlegi osztályaim II. félévi órarendjéről és jövőjéről. Új osztály indítása nem került szóba, és mint azt korábban is jeleztem - 2020. december 22-én megjelent -, új osztály vezetését nem is vállalom. Sajnálatosan az SZFE részéről egy újabb hamis állítás került a közvélemény elé, amit vissza kell utasítanom.

 

2021. január 28.

 

Pálfi Szabolcs

egyetemi tanársegéd"

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés