bezár
 

film

2021. 01. 28.
SZFE: Tudta nélkül nevezték ki az induló látványtervező osztály élére Pálfi Szabolcsot
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
SZFE: Tudta nélkül nevezték ki az induló látványtervező osztály élére Pálfi Szabolcsot Pálfi Szabolcs közleményében tisztázta, új osztály indításáról nem egyeztettek vele, és a feladatot egyébként sem vállalná. 

A továbbiakban Pálfi Szabolcs nyilatkozatát közöljük. 

"Az SZFE új vezetése MTI-hez ma eljuttatott közleményéből értesültem arról, hogy a 2021/2022-es tanéven az újonnan induló látványtervezés osztály egyik vezetője leszek.

Tekintettel arra, hogy minderről az SZFE új vezetése engem kizárólag e közlemény útján értesített, kénytelen vagyok én is közlemény útján helyreigazítást kérni.

Mint az SZFE oktatója, egyszer valóban egyeztettem Sára Balázzsal, az újonnan kinevezett intézetvezetővel, de csak és kizárólag a jelenlegi osztályaim II. félévi órarendjéről és jövőjéről. Új osztály indítása nem került szóba, és mint azt korábban is jeleztem - 2020. december 22-én megjelent -, új osztály vezetését nem is vállalom. Sajnálatosan az SZFE részéről egy újabb hamis állítás került a közvélemény elé, amit vissza kell utasítanom.

 

2021. január 28.

 

Pálfi Szabolcs

egyetemi tanársegéd"

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Zsolnai György: Spoiler. Esszék a minőségi sorozatok világáról
Terry Gilliam filmjét 25 éve, december 8-án vetítették először New Yorkban
Az HBO Otthon című karanténsorozatának finn kiadásáról
Oláh Judit: Visszatérés Epipóba

Más művészeti ágakról

irodalom

Édesvízbe zárt Neptun Édesvízbe zárt Neptun
Nádasdy Ádám, A szakállas Neptun, Magvető, 2020.
gyerek

Világraszóló mesék a barátságról Világraszóló mesék a barátságról
100 éve született Zdeněk Miler és idén 65 éves a Kisvakond


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés