bezár
 

színház

2021. 03. 21.
Online előadással készül a Pécsi Nemzeti Színház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Online előadással készül a Pécsi Nemzeti Színház Először várja online előadással közönségét a Pécsi Nemzeti Színház (PNSZ): Funk Iván ERROR című rendezését március 26-án láthatják felvételről az érdeklődők.

A színház közleménye szerint Funk Iván legújabb rendezését a színészek közös improvizációiból állították színpadra a koronavírus-járvány ideje alatt. A darab két építész főszereplője, két korábbi egyetemi csoporttárs ugyanabba az állásba akarják felvetetni fiaikat. Amikor szembekerülnek egymással, "elszabadul a pokol".

Szkéné színház

A közleményben Lipics Zsolt, a teátrum február közepén hivatalba lépett új igazgatója emlékeztetett arra, hogy az elmúlt időszakban a Pécsi Nemzeti Színház művészei sem tudtak a klasszikus keretek között találkozni a közönséggel, helyette "sokszínű, videós tartalmakkal tartották a kapcsolatot" a nézőkkel.

Az intézmény - az új igazgató kezdeményezésére - első ízben kedveskedik közönségének online előadással, azonban komoly érdeklődés esetén további eseményeket is terveznek.

Lipics Zsolt tervei szerint ezentúl minden bemutatót professzionális minőségben rögzítenek, hogy adandó alkalommal online is sugározhassák őket.

Az ERROR március 26-án este hét órától tekinthető meg, jegyeket vásárolni az online-pnsz.jegy.hu internetes oldalon lehet.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

színház

Egy előadás, ami önmagáról szól Egy előadás, ami önmagáról szól
Szécsi Noémi: Egyformák vagyunk
V4 szimpózium Shakespeare-ről a CEESRA és a PPKE szervezésében
színház

„Podcasting”, a kultúrszerelem „Podcasting”, a kultúrszerelem
Podcast-történet és ajánló a hazai, kulturális csatornákról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés