bezár
 

zene

2021. 03. 26.
Idén online és ingyenes lesz a Festival de Pâques
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén online és ingyenes lesz a Festival de Pâques A globális járvány miatt 2020-ban elmaradt a fesztivál, amit idén szerettek volna elkerülni a szervezők. Azonban a lehetséges jövőbeni korlátozások miatt a Festival de Pâques – Dominique Bluzet és Renaud Capuçon irányításával, az alapító partner CIC támogatásával – merész döntést hozott.  A teljes 2021-es fesztivált online és ingyen közvetítik, hogy a közönség ne maradjon zene nélkül – írja a festivalpaques.com.

A fesztiválra az eredeti dátum szerint, március 27-től április 11-ig kerül sor online. Naponta egy koncertet – összesen 16-ot – sugároznak a Provence-i Nagyszínházból és a Jeu de Paume Színházból, Aix en Provence-ból 20:30-as kezdéssel. Ez lesz az első alkalom, hogy Franciaország egyik klasszikus zenei fesztiválját ingyen és teljes egészében élőben közvetítik.

A Festival de Pâques idén olyan művészeket fogad, mint Barbara Hannigan, Bertrand Chamayou, Joshua Bell, Orchester National de France, Les Siècles, François-Xavier Roth, Daniel Barenboim vagy Martha Argerich. 

Az előadók teljes listája és a műsor itt érhetők el, míg az előadások a fesztivál YouTube csatornáján követhetők.

Négyzetes kép a leadben: frequence-sud.fr

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Az Ivan and the Parazol: Mást vártam című daláról
zene

Ha beoltottak, mehetsz koncertre, Izraelben
Tel Avivban szabadtéri koncertet szerveznek a Covid-19 ellen beoltottaknak
A Nemzeti Filharmonikusok Fehér éjszakák koncertjéről

Más művészeti ágakról

art&design

Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan Rejtőzködő kiállítóterek II. Élőben és virtuálisan
Artus, Kapcsolótér – Bodóczky István: „Játsszuk azt, hogy meghaltunk”
irodalom

Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva Tóbiás Krisztián regényrészlete: Kisrózsifalva
A Prae folyóirat Ragály-számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés