bezár
 

színház

2021. 04. 28.
Május közepén nyithat az Újszínház
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Május közepén nyithat az Újszínház A tervek szerint május közepétől újra előadásokkal várják a közönséget az Újszínházban, ahol júniusra két premiert is terveznek.

A színház közleménye szerint hosszú szünet után kedden ismét megkezdődött a munka Jókai Mór, Kocsák Tibor és Miklós Tibor Fatia Negra (Szegény gazdagok) című musicaljének próbáival.

Szkéné színház

A darabban több olyan vendégművész is játszik, akivel még az Újszínházban nem találkozhatott a közönség, többek között Misurák Tünde, Szaszák Zsolt, Pacskó Dorka és Kardffy Aisha lép színpadra. A premiert június 18-án tartják, ezt követően több alkalommal is látható lesz az idei évadban az új musical.

A jelenlegi tervek szerint május 15-én A funtineli boszorkány című előadással nyitják meg a színházat újra a közönség előtt. Májusban a nézőket több előadással is várják, amelyekre már kaphatók a jegyek és hamarosan közzéteszik a színház júniusi műsorát is.

Az évad másik bemutatója Gyurkovics Tibor Császármorzsa című színdarabja lesz, amelyet Dörner György rendez. A premiert június 4-én tartják, utána több alkalommal lesz még lehetőség megnézni az előadást júniusban - áll a közleményben.

Mint írják, az Újszínház műsora elérhető a teátrum honlapján, Facebook-oldalukon pedig naprakész információkat adnak minden színházi eseményről.

Nyáron a nézők vidéken találkozhatnak az Újszínház előadásaival, többek között a Gyulai Várszínházban A funtineli boszorkány és A palacsintás király című elődadással, a 30. Művészetek Völgye fesztiválon pedig az Újszínház kilenc előadását mutatják be.

Fotó: Az Újszínház Facebook-oldala

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
KV Társulat: Terike és Irén
színház

Egy Don Juan a nappaliban?
A Magyar Nemzeti Balett Don Juan-előadásával folytatódik az Opera Otthonra

Más művészeti ágakról

irodalom

Így történhetett Így történhetett
A Prae folyóirat Ragály-számából
irodalom

Amikor az igazságnak több arca van Amikor az igazságnak több arca van
Szvjatlana Alekszijevics: Nők a tűzvonalban, Helikon, 2020.
A teremtés koronája – Karanténantológia. Szerkesztette Cserna-Szabó András és Darida Benedek. Helikon kiadó, 2020.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés